Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

tomas tatar

  • Redakcia

Tréner striebornej reprezentácie a mladá, talentovaná budúcnosť slovenského hokeja, v Rannej šou Fun rádia.

Adela a Sajfa sa o striebornom hokejovom úspechu rozprávali aj s trénerom reprezentácie Vladimírom Vůjtekom a mladým, hokejovým útočníkom Tomášom Tatarom. Čo urobí tréner Vůjtek so svojou neopratou košeľou a čo nabonzoval Tomáš na Branka Radivojeviča? Vypočujte si to najlepšie z Rannej šou.

Fun Play

Vypočujte si celý rozhovor s pánom Vladimírom Vůjtekom. Aj o tom, kto najviac držal partiu reprezentantov pokope a či s naším hokejom ešte zostane.

Fun Play

S Tomášom Tatarom sa Adela a Sajfa rozprávali aj o našom zápase s Českom, o sláve v mladom veku a aj o jeho frajerke...

Fun Play

V Rannej šou aj o blížiacih sa paralympijských hrách, od koľkých rokov by mali mať deti mobil a ako sa Slovákom podarilo zbohatnúť na hokeji.

Fun Play

  
Pozrite aj:
  • Hostia: Zdeno Chára a Ján Laco - kapitán slovenskej reprezentácie a najlepší brankár šampionátu tesne po návrate s Helsínk v rozhovore s Adelou a Sajfom. Aj o posteli Zdena Cháru a betónoch Jána Laca.
  • Hosť: Michal Handzuš - Michal Handzuš si dal budíka (2 budíky + 1xhotelová služba :-)) a prišiel k nám hneď ráno po oslavách. Nedostatok spánku sa prejavil :-) a Michal nám prezradil aj to, na koho si sťažoval Tatar, kto si sťažoval na neho alebo prečo od Handzuša odišiel Ďuri Mikuš a ostal na izbe sám.
  • Komentáre Milana Jurčinu - Celé MS pre Fun rádio komentoval Milan Jurčina
  • Hosť: Milan Jurčina - V deň začiatku šampionátu bol Milan Jurčina v našej Rannej šou. Hovoril aj o tom, ako, kedy a prečo si poplakal a tiež, ako ho mohol zraniť najmenší Čech.
  • Hosť: Vladimír Vůjtek - Ešte v čase, keď sme ani len netušili, že budeme zlatí strieborní, sme si pozvali trenéra Vladimíra Vůjteka. A nám už bolo vtedy jasné, že je perfektný :-)
Odporúčame