Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

jan laco

  • Redakcia

Najväčšie opory reprezentácie v Rannej šou Fun rádia.

Adela a Sajfa sa po prílete slovenskej repezentácie z Fínska rozprávali aj s kapitánom a obrancom Zdenom Chárom a brankárom Jánom Lacom. Čo im musí jedného dňa Zdeno dokázať? A čo chcela Adela s priateľom poslať Jánovi Lacovi? Vypočujte si to najlepšie z Rannej šou.

Fun Play

Vypočujte si celý záznam rozhovoru so Zdenom Chárom. Porovnával aj oslavy zisku Stanleyho pohára v Bostone a oslavy zisku strieborných medailí na Slovensku a prezradil aj to, či mu na začiatku mladší hokejisti vykali.

Fun Play

Nevynechajte ani rozhovor s najlepším brankárom šampionátu, Jánom Lacom. Hovoril o tom, kde spali jeho betóny, o jeho zmluve do KHL a aj o tom, čo robí v lete.

Fun Play

V Rannej šou aj o tom, že strieborná medaila je najväčším úspechom pre trénera Vladimíra Vujteka a najväčším zabávačom bol Andrej Sekera.

Fun Play

  

  
Pozrite aj:
  • Hosť: Michal Handzuš - Michal Handzuš si dal budíka (2 budíky + 1xhotelová služba :-)) a prišiel k nám hneď ráno po oslavách. Nedostatok spánku sa prejavil :-) a Michal nám prezradil aj to, na koho si sťažoval Tatar, kto si sťažoval na neho alebo prečo od Handzuša odišiel Ďuri Mikuš a ostal na izbe sám.
  • Komentáre Milana Jurčinu - Celé MS pre Fun rádio komentoval Milan Jurčina
  • Hosť: Milan Jurčina - V deň začiatku šampionátu bol Milan Jurčina v našej Rannej šou. Hovoril aj o tom, ako, kedy a prečo si poplakal a tiež, ako ho mohol zraniť najmenší Čech.
  • Hosť: Vladimír Vůjtek - Ešte v čase, keď sme ani len netušili, že budeme zlatí strieborní, sme si pozvali trenéra Vladimíra Vůjteka. A nám už bolo vtedy jasné, že je perfektný :-)
Odporúčame