Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

So Sajfom na Olympiádu

  • Redakcia

Zapoj sa do našich súťaží a vyhraj!!!



Vyhraj neopakovateľný pobyt pre dvoch na zimnej olympiáde so Sajfom a funtastické telefóny Samsung Galaxy Note8! Zapoj sa do našich súťaží, vybojuj si v niektorej z nich postup do finále a vyhraj skvelé ceny!

 

                                                                                              

Bíp-Búp slalom v Rannej šou              Foto súťaž na Instagrame         Vedomostný kvíz so Sajfom

 

HLAVNÁ CENA: neopakovateľný týždňový pobyt pre dvoch na zimnú olympiádu v juhokórejskom Pchjongčchangu so Sajfom

Cena zahŕňa: pobyt  v termíne 20.2. - 26.2.2018 s letenkami, ubytovaním, transferom a vstupmi do športových areálov (1-2 súťaže za deň). Ubytovanie sa nachádza cca 15 min od Slovenského domu, v Some Spa Pension / Gangwon-do.

CENA PRE ÚČASTNÍKOV FINÁLE:  pre každého finalistu mobilný telefón Samsung Galaxy Note8. Výherca hlavnej ceny získa mobilný telefón Samsung Galaxy Note8 aj pre osobu, s ktorou na pobyt na zimnú olympiádu pocestuje.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov. 


KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI


ZOZNAM FINALISTOV


Tvorte veľké veci. Predstavujeme nový Samsung Galaxy Note8. 

Špičkový telefón s nevídaným výkonom, pokročilým duálnym širokouhlým fotoaparátom, obojstranne zakryveným bezrámikovým Infinity displejom a inteligentným perom S Pen. K dispozícii aj vo variante Dual SIM. 

Nový Samsung Galaxy Note8. Viac na www.samsung.com/sk