Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FunKura

  • Redakcia

Sleduj live stream, skús uhádnuť vyliahnutie prvého kuriatka a môžeš vyhrať skvelú cenu!


Milí naši, radi by sme vám oznámili, že v pondelok (2.4.) ráno, o 5:30, sa z vajíčka číslo 6 vyliahlo naše veľkonočné FunKura.



Liahnutie kuriatok je zabezpečené pod dozorom odborníkov zo spoločnosti GYRON - HYFA, s.r.o. 
Vyliahnuté kuriatka budú mať zabezpečenú adekvátnu starostlivosť a budú veľmi šetrne prevezené do ich nového domova, ktorý majú už vopred zabezpečený.


CENY: 

       

Obrázky cien sú iba ilustračné.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov. 



KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI


ZAPOJ SA DO SÚŤAŽE:

VÝHERCA: Stanislav Gašparovič - 400€ poukážka na nákup modernej kuchyne



Konečne vajíčka schovávajú darčeky pre dospelých. Hľadaj vajíčka aj na www.tpd.sk! Objav jarné zľavy na kuchyne, kosačky, notebooky, televízory, chladničky, smartfóny, detské bicykle, trampolíny a tisíce skvelých tovarov pre domácnosť, záhradu a dielňu.

www.tpd.sk – vyskladáme vašu domácnosť