Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Krásne nohy

  • Redakcia

Vyplň správne súťažný kvíz a vyhraj krásne nohy!



Si odborník alebo odborníčka na krásne ženské nohy? Zapoj sa do kvízu, identifikuj celebrity podľa ich nôh a po správnom vyplnení napíš heslo do formulára. Krásne nohy možno čakajú aj na teba!


CENA: Darčekové poukážky v celkovej hodnote 1.000,- € (2 x 500 €) na Cryo-Laser & Cryo-Sclerotherapy, t.j. ošetrenie retikulárnych žíl a teleangiektázii (ľudovo metličiek ) na dolných končatinách. 

Poskytovateľom výhry je Blumental Clinic.

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.

KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI

ZAPOJ SA DO KVÍZU

 

VÝHERCA: 
Barbora Jajcay



Blumental Clinik je to správne miesto na riešenie problému s kŕčovými žilami. Špičkový tím odborníkom pracujúci s tými najmodernejšími prístrojmi ti zabezpečí účinnejšiu liečbu a odstránenie tvojich problémov s nohami. Rodinný prístup  a  odborná starostlivosť sú vždy na prvom mieste. Viac na www.blumentalclinic.sk