Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

OC Styla - vyhraj 1 000 € poukážku

  • Redakcia

Odpovedz na jednoduchú otázku, zaregistruj sa a vyhraj!


Máš vysnívaný kus nábytku? Ak áno, zaregistruj sa do našej súťaže a napíš nám aký. Vyhrať môžeš 1 000 € poukážku na nákup v obchodnom centre STYLA.


Navyše, už tento piatok (28.09.) príde do OC STYLA Sajfa a jeho tím vysielať naživo popoludňajšiu šou. Ak tam prídeš aj Ty, vyhrať môžeš ďalšiu nákupnú poukážku, v hodnote 500 €, a zároveň aj novú sedačku od Tempo Kondela, rovnakú, z akej bude Sajfa vysielať!


CENA: pre jedného výhercu nákupná poukážka
v hodnote 1 000 € od OC STYLA

V zmysle zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, pri poskytnutí nepeňažnej výhry alebo ceny v hodnote nad 350 € organizátorom súťaže, daň z príjmu je povinný zaplatiť príjemca výhry alebo ceny, a to zo sumy prevyšujúcej hodnotu 350 €. Výhercovi zároveň môžu vniknúť v tejto súvislosti ďalšie náklady na prípadné odvody podľa aktuálne platných legislatívnych predpisov.
 

KLIKNI A PREČÍTAJ SI INFORMÁCIE O SÚŤAŽI


ZAPOJ SA DO SÚŤAZE:



Obchodné centrum STYLA na Zlatých pieskoch v Bratislave je najväčší SVET NÁBYTKU na Slovensku. Nájdete tu viac ako 60 obchodov pre vaše bývanie a zariadite všetko od podlahy až po strop - kuchyňu, obývačku, detskú izbu či spálňu. Stačí prísť na jedno miesto a tým je STYLA – Váš SVET NÁBYTKU. 

Viac na www.styla.sk.

VÝHERCA:

Katarína Tomková