Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Bábo pre Lucka etiketu

  • Redakcia

Hľadáme najchutnejšie deti na Lucka etikety. HLASUJTE!



 


Pred tým, ako sa zapojíš do našej súťaže, prečítaj si podrobné podmienky:
  1. Súťaž prebieha v termíne od 04.06.2012 do 24.06.2012 .
  2. Súťaž je určená osobám starším ako 18 rokov, ktoré sú zákonnými zástupcami dieťaťa, ktorého fotografiu prihlasujú do súťaže.
  3. Do súťaže sa môžeš zapojiť tak, že sa prihlásiš/zaregistruješ vo VIP klube Fun rádia a pošleš nám fotografiu, na ktorej je tvoje dieťa mladšie ako 3 roky (vrátane) s ktorýmkoľvek produktom dojčenskej vody Lucka, aj s krátkym komentárom k fotografii, krstným menom a vekom dieťaťa. 
  4. Veľkosť súťažnej fotografie je max. 1 MB, musí byť kontrastná, ostrá, sú na nej rozoznateľné osoby a predmety a nie sú na nej odhalené intímne časti tela dieťaťa.
  5. Fotografie s komentármi, krstným menom a vekom dieťaťa vkladajte cez formulár na tejto stránke, a to najneskôr do piatka, 15.06.2012 do 12:00 hodiny.
  6. Fotografie aj s krstnými menami a vekom detí budú zverejnené na webe na hlasovanie 18.06.2012. Hlasovanie ukončíme 24.06.2012 o 23:59.
  7. 12 fotografií s najvyšším počtom hlasov (do hlasovania sa nepočítajú "like" na facebooku) sa stáva víťaznými a deti na nich zobrazené získajú hlavnú cenu.
  8. Spomedzi hlasujúcich budeme žrebovať 3 výhercov ceny pre hlasujúcich. Pre vzniknutie nároku na výhru je potrebné byť pri hlasovaní prihlásený/zaregistrovaný vo VIP klube Fun rádia.
  9. Do súťaže môže jeden súťažiaci poslať len jednu fotografiu dieťaťa. Každý hlasujúci môže v súťaži hlasovať len jeden krát.
  10. Všetci výhercovia budú telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe.
  11. Zapojením sa do súťaže súťažiaci súhlasí so zverejnením fotografie, komentáru k fotografii, krstného mena a veku dieťaťa na webe Fun rádia. Súhlasom zároveň prejavuje záujem v prípade výhry o profesionálny fototermín pre svoje dieťa a umiestnenie profesionálnej fotografie dieťaťa a jeho krstného mena na etiketu dojčenskej vody Lucka.
  12. Na súťaž sa viažu Podrobné podmienky súťaže "Aj my pijeme Lucku" a Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu.

Infolinka k súťaži [email protected] alebo +421 917 740 010 (pracovné dni od 8.00 do 16.00).
Sleduj aj www.lucka.sk a www.facebook.com/luckatvojvodnyanjel


NASLEDUJE PREHĽAD ZAPOJENÝCH FOTOGRAFIÍ.
HLASOVANIE BOLO UKONČENÉ 24.6.2012 O 23:59. VÝHERCOV ZVEREJNÍME NAJNESKÔR DO 29.6.2012.



  





Spot Lucka