Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Temný rytier

  • Redakcia

Nájdi temného rytiera a hraj o lístky do kina a super filmové ceny!

SÚŤAŽ S FILMOM „NÁVRAT TEMNÉHO RYTIERA“

Nájdi temného rytiera a hraj o lístky do kina a super filmové ceny!
 

CENA:

pre 10 výhercov 2 lístky do kina na film „Návrat temného rytiera“ kdekoľvek na Slovensku + filmový balíček (zápisník, šiltovka, tetovačky, tielko, tričko, fľaša, magnet – všetko s motívom Batmana) + DVD Batman začína



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:

1.) Súťaž prebieha v termíne od 16.07.2012 do 31.07.2012.
2.) Do súťaže sa môžete zapojiť tak, že nájdete temného rytiera a odfotíte sa s ním (vizuál k filmu „Návrat temného rytiera“ - plagát v kine, billboard, bigboard, obrázok na zastávke MHD a pod. alebo motív „Temného rytiera“ – musí byť jednoznačné, že sa jedná o Batmana).
3.) Fotografie spoločne s vašim celým menom, adresou a telefónnym číslom posielajte emailom na adresu: [email protected], a to najneskôr do utorka, 31.07.2012.
4.) Výhercov budeme spomedzi úspešných riešiteľov úlohy žrebovať v stredu, 1.8.2012.
5.) Výhercovia budú telefonicky kontaktovaní a zverejnení na webe.
6.) Na súťaž sa viažu Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu.

 
VÝHERCOVIA A ICH FOTOGRAFIE:
    

 
NÁVRAT TEMNÉHO RYTIERA

Premiéra: 27. júl 2012

Originálny názov: The Dark Knight Rises

Rok výroby: 2012

Žáner: Akčný / Krimi / Dráma

Dĺžka: 164 min.

Jazyková verzia: slovenské titulky

Oficiálna stránka: http://www.thedarkknightrises.com/

Gotham sa zmieta v temnotách neistoty potom, čo bol jeho maskovaný ochranca uznaný za vinného zo zločinu, ktoý bol pre dobro ľudu uložený na jeho bedrá. Nedôveru v Batmana a to čo predstavuje nahradila u väčšiny nenávisť a pohŕdanie. Joker možno hnije v v kobke v Arkhamu, ale s úsmevom na tvári. Lov na netopierieho muža je totiž v plnom prúde a gothamské policajné zložky pod vedením komisára Jima Gordona (Gary Oldman) nie sú to jediné čo ide alteregu miliardára Bruce Wayna (Christian Bale) po krku. Zdanlivo odnikadiaľ sa vynára akýsi Bane (Tom Hardy) a nocou sa plíži tajomná mačacia žena Selina Kyle (Anne Hathaway). Návrat temného rytiera je epické vyvrcholenie batmanovskej trilógie režiséra Christophera Nolana.

Réžia: Christopher Nolan
Scenár: Jonathan Nolan, Christopher Nolan, David S. Goyer
Hrajú: Tom Hardy, Liam Neeson, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway, Gary Oldman, Aidan Gillen, Juno Temple, Marion Cotillard, Morgan Freeman