Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

zilina

  • Redakcia

Hľadajte zlatú mincu medzi baleniami vôd Zlatá studňa a ľahko vyhrajte 100 Eur.

ŽITE S ĽAHKOSŤOU

SO ZLATOU STUDŇOU LIFE VLÁKNINA 

A FUN RÁDIOM

 
Zapojte sa do súťaže so Zlatou Studňou Life – vynikajúcim nápojom s nízkym glykemickým indexom, s obsahom vlákniny, sladeným fruktózou bez náhradných sladidiel a vyhrajte 100 € na ruku!

Počúvajte Fun rádio, zachyťte v ktorom obchode sa práve nachádza hliadka Zlatej studne, hľadajte zlatú mincu medzi baleniami vôd Zlatá studňa a ľahko vyhrajte 100 Eur.



CENY: 15 x 100 € v hotovosti
CENY ÚTECHY: 6 fliaš 1,5 l Zlatá Studňa Life vláknina



INFORMÁCIE O SÚŤAŽI:
  1. Súťaž prebieha v pracovných dňoch v termíne od 08.10. 2012 do 26.10.2012. Súťaž je určená pre osoby staršie ako 15 rokov.
  2. Úlohou súťažiacich je každý deň počúvať Fun rádio, v ktorom vyhlásime mesto a predajňu, v ktorej sa bude nachádzať hliadka Zlatej Studne s moderátorom Fun rádia a kde bude súťaž so Zlatou Studňou Life prebiehať.
  3. Prvých 25 poslucháčov, ktorí podľa indícií nájdu súťažné miesto a zaregistrujú sa u hliadky Fun rádia do súťaže, budú hľadať symbol „zlatej mince“ ukrytý medzi 6-packmi Zlatej Studne Life vláknina kdekoľvek na ploche super/hypermarketu. 
  4. Súťažiaci, ktorý symbol „zlatej mince“ nájde ako prvý, získa 100 € v hotovosti.
    Ostatní súťažiaci získajú cenu útechy.
  5. Jeden súťažiaci má nárok na výhru maximálne 1 krát v priebehu súťaže.
  6. O súťažiacich, štarte a konci súťaže, vyhodnotení súťaže, akýchkoľvek náležitostiach týkajúcich sa súťaže a pod., rozhoduje tím Fun rádia a Zlatej Studne nachádzajúci sa na mieste súťaže.
  7. Na súťaž sa viažu Všeobecné podmienky súťaží vo Fun rádiu.
   


Ak sa neviete vzdať koláčika alebo chrumkavého bieleho pečiva,
konzumujte predtým vlákninu. Tá spomaľuje trávenie, takže ani
zakázané dobroty potom nenapáchajú v tele takú škodu.

Koľko cukru potrebujeme pre zdravie?

Keď si na tanieri doprajeme niečo, čo obsahuje cukru priveľa, aktivizuje sa v našom tele inzulín, ktorý energiu v podobe glukózy rozdistribuuje po tele podľa potreby. Všetko, čo zvýši, telo uloží do tukových buniek.

Dobrá správa je, že to nemusí znamenať hneď kilá navyše. Tá zlá je, že to dobré pre naše telo rozhodne nie je! Aj z toho dôvodu čoraz viac odborníkov hovorí o takzvanom glykemickom indexe potravín. Veličine, ktorá definuje, ako rýchlo sa cukor v potravinách vstrebe do krvi. Ak je tento proces pomalý, hovoríme o nízkom glykemickom indexe. Sami si takouto konzumáciou môžeme udržať stabilnú hladinu glukózy a inzulínu v krvi, čo je pre telo ideálne. Naopak, ak sa to deje rýchlo, v tele nastanú veľké výkyvy a po krátkom čase sa opäť prihlási hlad i únava. Na základe týchto poznatkov a odborných testov v nemeckých laboratóriách Profil Institute, uvádza Zlatá Studňa na trh rad unikátnych nápojov, ktoré majú nízky glykemický index a navyše obsahujú vo vode rozpustnú vlákninu. Tá pomáha spomaľovať vstrebávanie cukrov z iných potravín a prispieva k príjemnému pocitu nasýtenia. Nie je náhoda, že nápoje Zlatá Studňa Life+vláknina sú vyrábané v troch príchutiach zdravého ovocia – slivka, modré hrozno a čučoriedka s borievkou.
  



   
 

   
   






ZLATÁ STUDŇA Life + vláknina vám tak napomáha nielen uhasiť smäd a zabezpečiť telu dostatok tekutín, ale spolu so zdravým životným štýlom aj eliminovať únavu, zvýšiť fyzický výkon, znížiť hladinu cholesterolu i hmotnosť a vyvarovať sa zdravotným ťažkostiam.


POZRITE SI, AKO SI ZĽAHČILI ŽIVOT POSLUCHÁČI: 

Zlatá Studňa - BA - Tesco Lamač

Zlatá Studňa - Nové Zámky

Zlatá Srudňa - Trančín

Bratislava - Tesco Lamač
Bratislava - Hypernova
Martin
Prievidza
Prešov
Nové Zámky
Trenčín 
Žilina