Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Premiéra: Martin Madej - Sunday

  • Redakcia

Singel s klipom a fenomenálni tanečníci z The Pastels! Musíš vidieť...


 
Po predošlom prekvapivom singli „Just The Other One“ predstavuje Martin Madej nový singel "Sunday" spolu s tanečným videoklipom, ktorý vznikol v spolupráci s fenomenálnymi tanečníkmi z The Pastels. „Keďže trendy sa vracajú, nechali sme sa inšpirovať retro soundom z éry Knight Ridera. Moja generácia na ňom vyrastala a ja som vtedy začal so svojimi prvými tanečnými kreáciami,“ usmieva sa Martin. „Hudbu k novému singlu zložil úspešný producent Martin "Maxo" Šrámek. Mierne šteklivý text vznikol v spolupráci s Mišom Bielym,“ dodáva Martin.
 
EXKLUZÍVNA PREMIÉRA

 
„Vždy som chcel mať tanečné video v štýle „Justina Timberlaka“, zatancovať si v ňom po boku tých najlepších tanečníkov a zúročiť tak roky tanečných tréningov. Preto som bez váhania oslovil The Pastels. S chalanmi sme dlhoroční priatelia a zohratý tím, čo sa odzrkadľuje aj na choreografii, ktorú mi na telo ušil trendový Dano Antálek.“ 

ROZHOVOR: Martin Madej vo Fun rádiu

Fun Play




Martin Madej - naživo vo Fun rádiu - singel "Just The Other One"


Videoklip režíroval Richard Raiman. „Ferrari sa v klipe objavilo na základe legendárnej hlášky „Ein Mann, ein Auto“ z kultového seriálu Knight Rider, ktorú Martin Šrámek z recesie zakomponoval do skladby aby poukázal na to, že ja a moje Ferrari sme na Slovensku minimálne tak známe spojenie muža s autom ako Kit a Mikael Knight,“ vysvetľuje Martin, ktorý momentálne pracuje na príprave tretieho singla a pripravuje jedinečnú hudobno-tanečnú šou v spolupráci s The Pastels.
 
Odporúčame