Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Rytmus: Stále mám pocit, že ich všetkých vyškoľujem

  • Redakcia

O detstve, hudbe, starom dobrom rape, nenávisti a o tom, aký by chcel byť otec.

 

S Patrikom sa poznáme dlho. Vlastne odvtedy, čo pred takmer desiatimi rokmi prišiel vôbec prvýkrát do Funka – do Rannej šou k Adele a Sajfovi.

Odvtedy bol vo Funku miliónkrát a urobili a nahrali sme spolu milión vecí:

Fun Play

Doteraz si spomínam na nakrúcanie videoklipu „Príbeh“. Spolu s Tinou, ich manažérkou a maličkým tímom, v polorozpadnutej budove na okraji Bratislavy. A počas prestávky nám v aute púšťal hudbu na svoj pripravovaný album „Kral“.
 

Bavilo ma robiť s ním rozhovory. Hovoril to, čo si myslel, čo žil a ako to žil. Nemuseli sme mať na všetko rovnaký názor, nikomu to neprekážalo. A vždy sa práve pri rozhovoroch dalo pekne sledovať, ako rastie, ako sa mu formujú názory, mení optika na množstvo vecí.... jednoducho, ako ide dopredu. Alebo, ako on hashtaguje: #StartedFromTheBottomNowWeHere


Keď prišiel naposledy, dlhšie sme sa nevideli. Vysmiaty, na mega aute, o deviatej večer, lebo veď to je jeho čas a iný. „No. Som schudol, ne“ hovorí. A ja, že nie, to nie je ono. „Inak vyžaruješ. Tak pokojne... vyrovnane. Ty si zaľúbený!“ :)

Keď sme neskôr robili rozhovor o jeho časo-zbernom dokumente „Sídliskový sen“, o tom, ako sa vyrovnával so stratou biologického otca, zistením, kto je, ako vníma seba na súčasnej rapovej scéne a o tom, aký by chcel byť on otec, tak bolo všetko jasné.

Časť ste mohli počuť aj vo Fun in Czechoslovakia. Tu je jeho rozšírená verzia:

Fun Play

 
Odporúčame