Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Balada od IMT Smile podľa Komajoty

  • Redakcia

Dohoda so skupinou Komajota zavŕšená. Cover krásnej "Balady", ako z vesmíru :)

 


Skupinu Komajota som mala rada vždy. Pokojne to tak môžem povedať, pretože ich prvé nahrávky som počula kedysi dávno u kamoša, ktorý s nimi spolupracoval. Boli v angličtine, iba hrubé demo. Ale už vtedy to bolo niečo, čo na SK scéne chýbalo. Trvalo ešte niekoľko mesiacov, kým vyšiel slovenský singel "Ráno v novinách", ktorý odštartoval sériu skvelých hitov a kariéru tejto skupiny. 

Vždy mi boli sympatický tým, že aj napriek tomu, že mali vyšľapanú cestu hitmi, nikdy nešli na istotu. A robili hudbu tak, ako ju cítia. Bez ohľadu nato, či ju príjimali tisícky alebo stovky. 

Teraz vydali nový album "Druhé slnko". Parádny. Kúpila som si. Iba vďaka predpredaju a fanúšikom, ktorí si ho kúpili, mohol album vyjsť. 

Keď ho boli chlapci predstaviť vo Fun in, ani neviem ako sme dosli k tomu, že nahrajú cover pesničky Balada od IMT Smile, iba pre nás. Vlastne, keď tak počúvam našu debatu, tak sme sa k tomu dostali celkom normálne :)

Fun Play

 Veľmi sa teším z toho, že chlapci to zobrali vážne a cover nahrali. Nie taký, aký ho poznáme od IMT Smile, ale toto je Balada podľa Komajoty: 


Odporúčame