Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

storm chaser

  • Redakcia

Bol najväčším rebelom v histórii Superstar, na štyri roky odišiel do USA a počas desiatich rokov zažil toľko, čo mnohí nestihneme za celý život.

 


Napriek tomu, že prvá Superstar, v ktorej bol výraznou postavou, bola pred jedenástimi rokmi, nikdy som sa s ním nestretla. Akosi to nevyšlo a potom sa Robo Mikla presťahoval do Spojených štátov.
Teraz sa vrátil a predstavil nový videoklip k pesničke Brehy. Sám o ňom hovorí ako o silno sebareflexívnom: "Je to pre mňa veľmi zvláštna a symbolická pesnička, sám ju vnímam až magicko ezotericky. Pre niekoho reflektuje ostatný týždeň, či mesiac môjho života, no pre mňa celých uplynulých 35 rokov, čo som na svete. Ľudia v nej však nachádzajú aj odkazy určené priamo im."

Robo si prešiel naozaj turbulentným životným obdobím. V jedenástich zistil, že je adoptovaný, svoju mamu videl raz v živote a minulý rok zistil, že má sedem súrodencov. Nie príliš obyčajný život a takéto informácie by asi zamávali aj tými najsilnejšími jedincami. 

Vďaka tomu, alebo napriek, neviem, sa z Roba stal vyrovnaný, milý, príjemný a hlavne príčetný :) mladý muž, z ktorého vyžaruje pokora. A s ktorým vznikol jeden parádny rozhovor nielen o jeho hudobných plánoch, ale aj o živote, vesmíre a vôbec.

Fun Play

 ROBO MIKLA - brehy

 Robo je vo voľnom čase aj lovcom búrok a fotografom. Poslal niekoľko fotiek :)
Odporúčame