Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Martin Harich: Nie je dôležitý cieľ, ale smer, ktorým si otočený

  • Redakcia

Martin Harich predstavil novú pesničku "Čo potom" a naživo zahral "Chocolate".

 

Stretli sme sa prvýkrát potom, ako pred piatimi rokmi vypadol zo SuperStar a nahral svoj prvý hit "Nezvestná". V živote som nestratla 15-ročného človeka, ktorý by mal v šuflíku napísaných toľko pesničiek a mal tak jasno vo svojom hudobnom smerovaní. Asi to bude otcom - hudobníkom :)

Jasné, odvtedy sa veľa zmenilo, Martin už nemá 15, ale 20 a sami uznáte, ak si spomeniete na seba a svoj život v tom období, že je to zásadný rozdiel. Je to počuť aj v pesničkách. V tých Martinových je akási veľmi pekná melanchólia. Aj v tej najnovšej, ku ktorej videoklip zostrihal zo záberov, ktoré si sám nakrútil počas svojho výletu do Číny. 

Neviem si ani predstaviť, čo to urobí s tak mladým človekom, ktorému sa stane sláva a úspech tak skoro. Riešiť sa to dá rôzne, to jeho riešenie sa mi páči. Cestoval, prešiel v Španielsku niekoľko sto kilometrov, skúsil britskú spevácku súťaž X-Factor a stále má v sebe tú iskru a nadšenie, keď hovorí o hudbe. Možno preto už 5 rokov moderuje na hudobnej stanici TV Óčko vlastnú reláciu. A vlastne to máme spoločné, lebo tá jeho nová, s ktorou teraz začal, sa venuje českej a slovenskej hudbe. A v nej si chce splniť sny, zahrať si s hudobníkmi, ktorých obdivuje. 

O tomto všetko sme sa rozprávali aj vo Fun in, vypočuť si to môžete tu: 

Fun Play

 A teraz si ešte pozrite, ako zahral unplugged verziu pesničky "Chocolate":


Odporúčame