Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

S hudbou vesmírnou: Na nikoho a nič sme nikdy nenadávali, robíme iba dobré pesničky

  • Redakcia

Trojica, ktorá stojí za slovenským letným hitom "Je nám teplo" vás nakazí tým, ako krásne im chutí život.

 

Dominka, Sorizzo a Marek. Táto trojica ovládla v lete slovenský internet veselým letným hitom "Je nám teplo", ktorý ste si možno, tak ako ja, chvíľu pospevovali aj vy. Odkedy som videla ich veselý klip, chcela som sa s nimi stretnúť. Bavili ma aj ich ďalšie pesničky: "Šírime mladosť" alebo "Hoovering song". Majú neuveriteľne "dobré hudby", ktoré tvorí Sorizzo, hudobný producent, ktorý študuje zvukovú skladbu na VŠMU.

Chvíľu trvalo, kým sme sa všetci dali dokopy, ale nakoniec sa to podarilo. Majú toho jednoducho veľa :)
Ich prvý rozhovor v rádiu. A ja som šťastná, že to bolo práve vo Fun in Czechoslovakia. 

Rozprávať sa s nimi bol zážitok. Sú nesmierne otvorení, majú obrovské množstvo talentu a hlavne, majú veľké šťastie, že sa stretli. "Robíme to preto, aby sme sa zabavili. A krásne to funguje, že dostávame spätnú väzbu v tom, že sa ľudia bavia na tom, ako sa zabávame my," hovorí speváčka Dominika. 

S hudbou vesmírnou sú pre mňa priam učebnicovným príkladom toho, že pokiaľ sa niečomu človek venuje z celého srdca a verí tomu, nájde to krásnu odozvu u ľudí. A rovnakú vášeň pre život a hudbu hľadajú aj u ľudí, s ktorými spolupracujú. "Pokiaľ sa človek nezamiluje do nášho nápadu, tak ja si dovolím tvrdiť, že tá energia by z toho nešla," hovorí Sorizzo. "A fakt si to myslím."

Všetci traja majú množstvo rôznych aktivít. Kapela je ich hobby. Aj preto sa rozhodli, že svoju hudbu nebudú predávať. Fanúšikom bude k dispozícii zadarmo, bez akýchkoľvek reklám na webe a kto chce, môže ich podporiť. 
"Toto nie je naša práca," hovorí na margo ich rozhodnutia Sorizzo. "Náš talent je náš talent a to sme si nekúpili a nechceme, aby niekto platil za niečo, čo sme si nekúpili. My sme ten talent dostali a chceme, aby to aj ľudia dostali. Nebudeme im to snáď predávať." 

S hudobu vesmírnou jednoducho ľúbia hudbu a to čo robia. A počuť to v celom našom rozhovore, ktorý si môžete vypočuť tu: 

Fun Play

Minulý týždeň nahrali S hudbou vesmírnou novú pesničku pre Strom života, s ktorým spolupracujú. Je pri príležitosti Dňa vody a to "mojo", ktoré majú títo traja ľudia, je veľká vec.


Odporúčame