Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Magdaléna Rybáriková o tom, akí muži sa jej páčia

  • Redakcia

Prečítaj si rozhovor s našou úspešnou tenistkou...



Už túto sobotu, o 18:00, sa na funradio.sk môžeš tešiť na novú časť tvojej obľúbenej šou #lvllama. Sajfa tentoraz privítal našu úspešnú tenistku, semifinalistku Wimbledonu, Magdalénu Rybárikovú.

Ešte pred tým však vyšiel veľmi zaujímavý rozhovor na portáli BEAUTY.SK. Magda v ňom otvorene hovorí o tenise, tenistkách, mužoch, móde, či koníčkoch. Na otázku, akí muži sa jej páčia, odpovedala takto:

„Pre mňa je strašne dôležitý charakter. Veľmi podstatný je aj zmysel pre humor a aby ma vedel rozosmiať, lebo mám svojský humor. Páčia sa mi muži, ktorých môžem rešpektovať a vedia čo chcú, pretože mi príde, že veľa dnešných mladých chalanov je takých, že sa podriaďujú babám a nevedia vyjadriť svoj názor. Aj keď to je možno aj vekom. A páčia sa mi skôr tmavé typy, ale nie som na to brutálne zaťažená.“


Okrem toho sa Magda priznala aj k tomu, na akom seriáli si „fičala“, trošku sa za to hanbila, aké knižky má rada, a z rozhovoru sa dozvieš aj to, či má radšej čokoládu alebo sex!

CELÝ ROZHOVOR S MAGDALÉNOU RYBÁRIKOVOU NÁJDEŠ NA BEAUTY.SK – KLIKAJ TU!


Odporúčame