Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Horoskopy: 7. - 13. august

  • Redakcia

Takto bude tento týždeň. Takto!



Takto bude tento týždeň. Takto!


Máte pred sebou veľmi príjemný pracovný týždeň, počas ktorého sa vám bude dariť úspešne dokončiť všetko, čo ste si naplánovali. Aj zo strany vašich zamestnávateľov budete cítiť podporu a ochotu pomáhať vám vo vašich aktivitách, pretože máte na svojej strane ich dôveru a spokojnosť s vašimi dosahovanými výsledkami. Aj vaše súkromie bude pokojné, okrem pondelka a utorka, kedy budete musieť doma riešiť menšie nedorozumenia. Víkend bude naplnený láskou.

V priebehu týchto dní sa vám za pomoci vašich nadriadených darí presadzovať do praxe vaše nové nápady, projekty, plány a názory. Ste zo sebou spokojní, máte optimistickú náladu. Vy, ktorí uvažujete, že by ste začali pracovať v podnikateľskom sektore, máte na tento krok ideálne podmienky. Váš osobný život bude v tomto týždni trochu podobný ako plavba na vlnách. V stredu a vo štvrtok budete vašimi partnermi zaplavovaní láskou, v sobota naopak medzi vami budú ťažké mraky v podobe ostrých hádok a až v nedeľu bude pokoj a pohoda.

V tieto dni sa necítite dobre, ani sami neviete prečo. Nemáte dobru náladu, ale napriek tomu sa vám na vašom pracovisku darí, ste úspešní vo všetkom, do čoho sa pustíte. No ak môžete, tak radšej tento týždeň si vyberte dovolenku a doprajte si poriadny oddych. Váš osobný život nie je v ničom blokovaný. Dokonca v oblasti lásky sa vám darí až veľmi. Ste zamilovaní, milovaní, šťastní.

Ak už nejaký čas uvažujete o tom, že by ste sa pustili do finančných transakcií, tak v pondelok a v utorok by ste sa do toho mali pustiť. Tieto dni vám zaručujú isté zisky. No v stredu z pracovného hľadiska, radšej nič dôležité neriešte. Zvyšok týždňa je opäť super. Ste úspešní vo všetkom, do čoho sa pustíte. Vy, čo ste nezadaní, nemali by ste v stredu a vo štvrtok zostávať doma, pretože niekde vonku vás čaká nová láska. Vy zadaní pozor! Cez víkend budú nedorozumenia v rodine.

Vo vašom prípade počas tohto týždňa naplno platí príslovie ,,keď sa darí tak sa darí,,. A vy ste úspešní na každom fronte. V robote, v kariére, v podnikaní, a čo vás určite najviac poteší, vo finančnej oblasti doslova excelujete. Ste viac, ako len spokojní. Váš osobný život bude v pondelok a v utorok poznamenaný malými, nepodstatnými škriepkami. Víkend bude krásny, naplnený láskou.

Nemáte dobrú náladu, pretože sa vnútorne necítite v pohode. V podstate ani vy sami neviete prečo sa tak cítite, ale to vám nebráni, aby ste napriek týmto nepríjemným pocitom nedosahovali úspechy vo vašich aktivitách. Ale bolo by lepšie, ak by ste tento týždeň oddychovali niekde v príjemnom prostredí. Vezmite si dovolenku. V súkromí, zvlášť v oblasti lásky sa vám darí veľmi dobre. Ste zamilovaní, milovaní, šťastní.

V tomto týždni ste z pracovného hľadiska úspešní, hlavne v tom, že sa vám za výdatnej pomoci a podpory zo strany vašich zamestnávateľov darí presadzovať vaše nové projekty, plány a nápady. Veľmi sa tomu tešíte, máte optimistickú a veselú náladu. Ste spokojní. Vaše súkromie bude v tieto dni ako na hojdačke. V stredu a vo štvrtok si budete užívať veľa lásky. V sobotu sa asi nevyhnete ostrým hádkam. V nedeľu bude už opäť pokoj a pohoda.

Už dlhšie obdobie sa vám v zamestnaní nedarí a bohužiaľ nebude to inak ani v tomto týždni. Veľmi sa vašim nadriadeným snažíte dokázať, že na to máte, ale nejde vám to tak, ako si to predstavujete. A aby toho nebolo málo, tak vám veľmi chýbajú financie. Taktiež aj v oblasti lásky to máte komplikované. Hlavne koncom týždňa to budete mať náročné. Budete sa totiž s partnermi hádať a tieto hádky budú viesť k tichej domácnosti.

Pracovne vám v tieto dni ide všetko pekne od ruky. Ste úspešní vo všetkom čo máte urobiť a robíte, preto aj vaši nadriadení sú s vami maximálne spokojní, čo vám aj otvorene dávajú najavo. K úplnej spokojnosti vám chýba len aby ste sa aj kariérne posúvali smerom dopredu. V tejto oblasti vám to totiž viazne. Vo vašom osobnom živote máte pred sebou vzrušujúce a zaujímavé zážitky, pretože ste hlavne pre opačné pohlavie mimoriadne príťažliví, takže si užijete veľa flirtov, ale mali by ste dávať pozor aj na možné nevery.

Ak ste čakali na obdobie, kedy by ste mohli v zamestnaní začať realizovať aj náročné, dlhodobé projekty, tak tento týždeň je na to ako stvorený. Určite ich dokončíte presne tak, ako si to predstavujete. Úspešní ste aj v oblasti kariéry a obzvlášť vám vychádza každá vaša aktivita v podnikaní. Určite vás poteší aj to vedomie, že ani na finančne sa nemáte na čo sťažovať. V súkromí si to budete užívať v utorok. Čaká vás veľa lásky. No v stredu sa budete hádať. Celý víkend bude opäť len o citoch a láske.

Od pondelka do štvrtku je pred vami pracovne pokojný týždeň. Nič mimoriadne sa nebude diať. No v piatok by ste mali využiť maximálne, ako len budete vedieť, pretože to bude super deň na akúkoľvek robotu. Budete úspešní aj v kariére. Môžete vašim nadriadeným predstaviť vaše nové nápady, alebo plány. Vo vašom osobnom živote máte pred sebou len krásne a príjemné dni. V utorok láska, krásny víkend, hlavne nedeľa.

Počas týchto dní sa v zamestnaní potrápite zo všetkým, čo budete robiť. Nedarí sa vám, ani vašim kolegom, ani vašim nadriadeným dokázať, že vaše nápady a podnety sú nielen skvelé, ale aj rýchlo realizovateľné, a to vás najviac mrzí. Ešte že váš osobný život, zvlášť jeho citová oblasť je príjemná a milá. Vám nezadaným sa otvára možnosť spoznať novú lásku. Obnovenie lásky prichádza už v trvalých vzťahoch.
Odporúčame