Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

HC Slovan Bratislava už pozná svojho kapitána!

  • Redakcia

Sleduj ako si kapitánske Céčko vysekal z ľadu...



Už budúci týždeň začína nová sezóna hokejovej bitky zvanej KHL!  HC Slovan Bratislava hrá PRVÝ DOMÁCI zápas už 30. augusta, kedy naši chlapci nastúpia proti Dinamu Minsk.

Až doteraz bolo meno kapitána iba v dohadoch. Po dnešnej ľadovej akcii si kapitánske Céčko doslova vysekal z ľadu jeden z najlepších slovenských obrancov Andrej Meszároš. Jeho asistentmi sa stali Ivan Švárny a Lukáš Kašpar. Pozri si ako si chlapi poradili s ľadovou kockou.

PS: Trúfaš si aj ty na ľadovú kocku? Poď si vysekať nový iPhone od iStores.sk a lístky na Slovan. Všetky informácie nájdeš TU! #kockysuhodene

VIDEO: Andrej Meszároš si vysekáva svoje Céčko


VIDEO: Didiana hodnotí s chalanmi ich „sekačský“ výkon


iStores je najväčšia sieť prémiových predajní Apple na Slovensku. Prináša ponuku kompletného portfólia produktov Apple a množstvo ďalších doplnkov a príslušenstva k zariadeniam iPhone, iPad, Watch, iPod a Mac. Predajne iStores nájdete v Bratislave, Trnave, Banskej Bystrici, Poprade a v Košiciach.
Odporúčame