Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Mladý producent Mark Dann predstavil nový hit Sunflowers. Je skvelý!

  • Redakcia

Ďalšia vydarená slovenská novinka!

Jediný svojho druhu. Aj tak by sa dal nazvať mladý slovenský producent Mark Dann, ktorý predstavuje svetu už druhú skladbu zo svojej dielne. Po úspešnej pesničke The Way, ktorej vokál naspieval Martin Císar (POZRI TU)si môžete vypočuť ďalšiu tanečnú pecku, ktorej hlas opäť prepožičal zatiaľ neobjavený talent, spevák Lucius Szikora. 


Svetový zvuk a chytľavé melódie - to sú základné poznávacie črty tvorby Marka Danna. Ako producent ponúka svoj druhý singel, skladbu Sunflowers, ktorá nadväzuje na úspech debutového singlu The Way. Opäť raz prekvapil spoluprácou so zaujímavým hlasom, ktorý aj tentoraz patrí neobjavenému talentu. Mladý producent od začiatku stavil na spolupráce s neznámymi, no talentovanými spevákmi, čo si veľmi pochvaľuje: “Máme tu veľa dobrých spevákov, ktorí však nemajú skladby. Autorov je oveľa menej, preto mi prišlo zaujímavé pracovať s neznámymi hlasmi a menami. Baví ma ich objavovať a robiť výnimočné veci,” prezradil. Skladba Sunflowers je druhým rádiovým singlom Marka Danna, ktorý práve teraz dokončuje ďalšie dve skladby. V aktuálnej novinke počujete hlas speváka Luciusa Szikoru. 

 

Odporúčame