Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Situácie, pri ktorých Slováci pocítili, čo je to MEŠUGE

  • Redakcia

Ten pocit, keď si najviac zmagorený...

Koncom minulého týždňa sa Sajfa vrátil z dovolenky v Dubaji. Pred rádiom otváral dvere PINom od svojej bankomatovej karty. Tieto stavy pozná každý (ne)normálny človek. V Rannej šou tomu hovoríme ČISTÉ MEŠUGE! Tu sú ďalšie situácie, kedy ste boli tzv. zmagorený.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paulína  

Potrebovala som zavolať pacientovi a namiesto telefónneho som vytáčala jeho rodne číslo. Hodinu. To boli nervy, že to nejde.

Richard 

Odišiel som z roboty na autobus. Až keď som nastúpil som si spomenul, že auto mám zaparkované na Medenej.

Pavol

Kolegyňa ma mala čakať pred bankou v naštartovanom aute, bol som v oneskorení a tak som sa ponáhľal. Naskočil som na miesto spolujazdca a povedal: „Ok ideme! rýchlo!"

V aute cudzia tetka na mňa vydesene pozerá, že asi banková lúpež. No pomýlil som si auto.

Martin 

Ja som si minule otváral vchodové dvere od bytu diaľkovým ovládaním od auta, ešte som sa rozčuľoval. že čo mi to nejde.

Jana

Išla peši z Tesca s plnými ťažkými taškami a auto som nechala pred obchodom... Taká osviežujúca prechádzka v tom mrazivom daždi.


Simuš 

Telefonovali ste už s kalkulačkou?  Ja som sa o to snažila, pekne som vyťukala číslo, priložila k uchu a čakala, keď nezvonilo, tak som sa pozrela, že čo sa deje a v tom som si to uvedomila, pozrela sa okolo seba, že či ma niekto videl a zasmiala som sa.

Ľuba

Tak moja sestra sa tak ráno ponáhľala na sono do BB, že sa v chodbe po tme obula a až v Bystrici pred dverami si všimla že má každú topánku inú. Bol to riadny trapas, ľudia si pošuškávali, ale už nebolo cesty späť.

Radka

Ja som sa doma vadila s dcérou, že stihla za týždeň pokaziť telefón, nešiel jej dotyk na displeji. Hodnú chvíľu mi trvalo, že ani ísť nemôže, keďže sme jej prvý telefón kúpili Nokiu s tlačidlami.

Adam

Po skúške zo Správneho práva sme si chceli s priateľkou odpočinúť a pozrieť si Harryho Pottera a ja som začal analyzovať pôsobnosť ministerstva mágie.

Dena

Telefonovala som v aute pred domom, vybehla som z auta domov niečo zobrať, išla naspäť do auta, auto zrazu nikde. Bývam na kopci a v tom zhone mi žiaľ ručná nenapadla.

Lucinka

Varila som vývar... úplne super voňal.  3 hodiny som ho mala na sporáku. Keďže nemám rada tú varenú zeleninu, tak na konci som išla ten vývar precediť cez sitko... hmmm, len som do umývadla nedala kastrol... tak mi ostala len zelenina.

Natali

Ja som si minule fúkala zmrzlinu s domnienkou, že je horúca...No čo, mozog išiel asi na dovolenku.

Dominika

V obchode som platila vodičákom a snažila som sa presvedčiť predavača, že majú pokazený terminál.

Karin 

Nastavila som si budík na kalkulačke. Alebo v prváku som šla na skúšku do BA, prestupovala som na vlak v ZV a nastúpila som na vlak späť domov do LC nie do BA.

Katarína 

Moja mamina, keď robila postgraduál, keď nás už mala, dala vyžehlené prádlo do chladničky a jogurty nám do komody.

Martin

Mám vedľa seba dve PC, tzn. aj klávesnice, pracovnú a svoju... Na svojom FB píšem s frajerkou a rozčuľujem sa, prečo nič nepíšem, keď tu zrazu zistím, že ťukám do firemnej klávesnice a skoro som nadriadenému poslal vyznanie lásky.

Anna 

Raz v sobotu ráno som išla do práce, klenotníctva a pri odblokovaní predajne som túkala telefónne číslo. Ráno, o pol ôsmej, sa pustil alarm na celé mesto. Podlomili sa mi nohy a zabudla som aj ako sa volám.“

Nika

Zabudla som vyhodiť smeti. Veselo som s nimi šla do mesta.

Odporúčame