Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Petre došiel list z Úradu práce. Našli pre ňu „vhodné“ zamestnanie.

  • Redakcia

A takto si tu žijeme...

Väčšinou sa sem snažíme dávať veci a príspevky, ktoré by mali ľudí, vás, pobaviť. Avšak, dnes sme si našli správu od poslucháčky Petronely. Toto nás nepobavilo, no poprosila nás, či to môžeme zverejniť.

Petronele prišiel list z Úradu práce, kde bola prihlásená. Vyštudovala vysokú školu, má za sebou absolventskú prax, popri škole brigádovala ako čašníčka.  Úrad práce tieto fakty vyhodnotil. Dnes jej prišiel list, v ktorom píšu, že našli pre ňu vhodné zamestnanie. Ak to odmietne, vyradia ju.

Celé znenie správy:
„Dobrý deň ...neviem či to patrí k vám, ale toto by mali vidieť všetci. Dneska mi prišiel list z Úradu prace....spomeniem, som vyštudovaná Mgr., na absolventskej praxi, popri škole som brigadovala ako čašníčka. Náš Slovenský štát z toho usúdil, že pre mňa je vhodné zamestnanie čašníčka! A že ak to odmietnem, vyradia ma z Úradu prace. Je toto normálne? Ak by ste boli takí a zverejnili to, bola by som vám vďačná.“

A tu je ten list. Pre zväčšenie naň klikni:


Odporúčame