Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Extravagantná Nicki Minaj a raper Future mieria na Slovensko!

  • Redakcia

Lístky môžu byť tvoje už od tohto piatku

Svetové hip-hop ikony Nicki Minaj a Future ohlásili svoje prvé spoločné turné s názvom NickiHndrxx. Slovenskí fanúšikovia tentokrát nebudú musieť kvôli hviezdam cestovať, pretože Nickihndrxx tour príde aj na Slovensko!





Tour NickiHndrxx je ako stvorená pre hudobných nadšencov, ktorí zbožňujú moderný hip-hop a mainstreamovú hudbu. Viacnásobne ocenení umelci sú známi pre ich energické vystúpenia najmä s ich hitmi, ktoré dosahujú top miesta na hudobných rebríčkoch. Spoločne sa zaväzujú priniesť na javisko doslova vriacu show a nezabudnuteľnú noc. Rozsiahla šnúra sa bude tiahnuť 50 mestami pozdĺž Severnej Ameriky a Európy. Turné odštartuje 21. septembra.
Bratislavu čaká začiatkom roka 2019 jedinečný hip-hopový hudobný zážitok. Nicki Minaj & Future sa predstavia na štadióne Ondreja Nepelu, 22. februára v Bratislave. Predaj vstupeniek sa spúšťa v piatok, 15.júna o 10:00 hod. na stránke organizátora – www.xl.sk
 
 
Odporúčame