Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

To najlepšie o festivale Hip Hop Žije

  • Redakcia

Vypočuj si, čo prezradili headlineri Majk Spirit a Separ a organizátori.

 
Nestáva sa každý deň aby vám na spoločný rozhovor došli "Starboy" a "Výborný človek". A keď už sa to stane, tak je to veľká radosť. Obaja sú to totiž výborní ľudia a navyše, ani po tých rokoch v rape nestratili nič z nadšenia, akým o svojej "práci" rozprávajú. 

Majk Spirit a Separ patria medzi hlavné hviezdy festivalu Hip Hop Žije. Je to najväčšia hip hopová udalosť na Slovensku a obaja sú s ním už od jeho začiatku. Alebo ako sami povedali: "ešte aj predtým." Veľmi sa teším, že spoločne prišli aj do Fun in Slovakia. Veľká vec toto :)

"Hip Hop žije je ako Majstrovstvá sveta vo futbale, je tam celá scéna a každý chce mať tú najlepšiu show," povedal Majk Spirit v rozhovore. "Mám k nemu vzťah až taký, akokeby som sa na ňom sám podieľal," dopĺňa Separ. Obaja majú k festivalu veľmi vrelý vzťah. Aj pre nich je toto vystúpenie naozaj špeciálne. Ale veď to sám zistíš, keď si rozhovor vypočuješ. 

A potom si vypočuj rozhovor aj s organizátormi Markom a Osťom. Odpovedali aj na otázku, ako riešia situácie, ak majú dvaja rapperi medzi sebou beef a nechcú hrať po sebe. A riešia to vôbec? 

PS: Inak Separ a Majk Spirit spolu nahrali na Separov album Pancier track, ktorý ma extrémne baví. Odkedy vyšiel vlastne. Tak som si dovolila ho vložiť pod rozhovory :)


KaVa

Fun Play

Odporúčame