Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Hľadáme slovenské slovo roka!

  • DC

Tento štvrtok, 15. novembra, sme opäť dostali chuť byť k vám, našim milovaným poslucháčom aspoň na chvíli o niečo bližšie.

Preto sme naše bratislavské štúdio presunuli do Prievidze, na čerpaciu stanicu Shell, na Bojnickej ceste. Spolu s celým vysielacím tímom tam svoju popoludňajšiu šou odpálil náš Sajfa.

Sajfa po celý týždeň spolu s vami vo svojej šou hľadá slovenské slovo roka. Rozhodol sa preto túto zapeklitú otázku položiť aj Prievidžanom, ktorí prišli na Shellku. A pozor, budúci týždeň spúšťame hlasovanie. Slovensko sa konečne dozvie, ktoré slovo tento rok v našej krásnej krajine rezonovalo najviac!



Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice, kde nielen natankujete, ale aj pohodlne nakúpite. Či už čerstvé pečivo, chlieb, maslo, šunku alebo jogurty. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A to je ešte len začiatok. Ďalšie takéto vynovené čerpacie stanice Shell budú postupne pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame