Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

NAJHORŠIE DARČEKY, aké ste kedy dostali!

  • AH

To najlepšie z Rannej šou Juniora a Marcela

Spomienka na minulý rok. Nebojte, obnovíme aj tento. Najhoršie darčeky, aké ste kedy dostali. A to ste teda veru podostávali.

ALEX:
Dostala som raz od frajera navigáciu do auta. Auto som nemala, tak som si myslela, že toto je iba časť darčeka a ten hlavný ma bude čakať vonku. Nečakal. Nice one.

MARTINA:

Pýtam sa kamošky, že čo jej frajer doniesol z dovolenky. A ona, no neuveríš puzdro na foťák....! A ja: to fakt? Áno, áno puzdro na foťak a vieš, čo je najlepšie ja žiadny nemám. Iba som mu raz spomenula, že by som si chcela kúpiť fotoaparát.

DOMINIK:

Mal som 19 rokov a cca 90kg poctivo vo fitku vycvičených. Moja babka mi kúpila na Vianoce pyžamo na 11 ročného.  Otec v záchvate  smiechu mi povedal, že ak sa vtrepem do toho pyžama tak mi dá 50€. Bolo to ťažké, ale 50 € potešilo.

TATIANA:

Kolegyňa dostala od svokry ako darček kuchynskú utierku a sprej do WC a môj manžel od svojej babičky dostal k sviatku štangľu salámy. Všetko by bolo relatívne fajn, keby nebola pol roka po záruke.

JAROSLAV:

Môj syn dostal od švagrinej drevený hrebeň na vlasy na koberce. Keď chceš mať na koberci vyrovnané vlasy(chlpy). Celé zle. Dodnes to neviem pochopiť. Chlapovi hrebeň a drevený a pritom je vystrihaný na 6mm.



ALEXANDRA:
Brat dostal na Vianoce od našej babky drevenú kocku, či čo to bolo, nejaká skladačka, keď ju otvoril, tak vo vnútri bol papierik: “Babka, všetko najlepšie k narodeninám Ti praje Julko.” (Julko je náš bratranec)

JANKA:

Moja najlepšia priateľka dostala na Vianoce od svokry knihu “Skap” :)

VIERKA:
Kamarátka dostala od svokry knihu "Když muž miluje muže". Ešte bola na nej aj cenovka 0,10Eur. Darček síce nepotešil, ale pobavil.


SISA:
Môj ex-svokor mi raz k Vianociam daroval krbové zápalky. Krb sme nemali.  A k 30-tke som dostala z novín vystrihnutý krížovkárky slovník. A pyramídku s levom. Som v znamení blížencov.

LINDA:

Ja som dostala na svoje narodky od svokra 3 farebnú papriku, takú tu balenú zo supermarketu)

BONUS od Petra:

Syn dostal notebook pre deti. Má veľa funkcií ako píšu a dieťa sa veľa naučí. No niekde urobili soudruzi chybu lebo nejako im nevyšlo ako vyzerá cibuľa, eskimák a aj pri iglu by som namietal.

Odporúčame