Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vianočná hudba, akú sa oplatí počúvať

  • Kava

Tipy hudobného blogera na hudbu, ktorá poteší váš vianočný playlist

Lukey je náš poslucháč a jedného dňa sa rozhodol poslať nám svoj blog. Píše o hudbe. Priznáva, že nie je žiadnym odborníkom, napriek tomu sa rozhodol písať o svojej vášni a stať sa hudobným blogerom. Hudbu zbožňuje a je zberateľom CD a platní. 

Spoločne sme sa dohodli, že počas adventného obdobia pre vás vyberie vianočnú hudbu, ktorá urobí radosť vášmu playlistu a vyčarí parádnu vianočnú atmosféru. 

Nech sa páči, Lukeyho blog nájdete TU

a tu je výber na 1. adventnú nedeľu:

foto: Luckey

Xmas Music Michael Bublé - Christmas

Ani sme sa nenazdali a máme tu krásny, oddychový, ale hlavne sviatočný mesiac plný ligotu, radosti a vianočnej pohody. 
Máme tú prvú adventnú nedeľu. Vianočné hudobné články odštartuje album, ktorý mi je neskutočne srdcu blízky, pretože tento album mi darovala osoba, bez ktorej by celý môj blog neexistoval.

Bez tohto albumu si neviem predstaviť Vianoce.
Album sa nazýva Christmas od famózneho interpreta Michael Bublé. Michael je pre mňa jednoznačne jazzový interpret, ktorého vyťahujem počas jesene a Vianoc, pretože jeho hlas ma vždy dokáže upokojiť a navodiť na vlnu pohody a relaxu. A práve tento album je toho veľkým príkladom. Famózne pesničky, krásne intonačne prespievané do jazzovej klasiky, mi vždy navodia zimomriavky po celom tele.

Moja najobľúbenejšia je “It's Beginning To Look a Lot Like Christmas“. Nádherne precítená skladba, ktorá má vždy vie nakopnúť na vianočnú atmosféru. Preto som ju zároveň vybral ako moju „naj“ vianočnú pesničku z celého albumu.

V tejto rubrike som sa rozhodol pridať vám viac inšpirácie. Preto som si pre vás pripravil bonusovú, vianočnú pesničku, a taktiež aj bonusový, vianočný album. Bonusovú skladbu, som minulý rok počúval počas vianočného obdobie nonstop. Volá sa “Santa Tell Me“, od úžasnej a talentovanej interpretky Ariana Grande. Prenesie nás do Vianoc a radostných momentov.  

Bonusový album, ktorý pre vás mám, je asi môj prvý český album, na ktorom si momentálne ulietavam. Album sa volá “Bílé Vánoce“ od Pani speváčky, ktorú si nesmierne vážim. Vie úžasne spievať a nie je ňou nik iný, ako Lucie Bílá.

Viac na Lukeyho blogu: https://lukeylb.blogspot.com/?...

Odporúčame