Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Synovi kúpila do škôlky na predstavenie ovečku. Až neskôr zistila, že ide o erotickú hračku

  • DC

Zrejme neveríš, ale tento príbeh sa naozaj stal..

46-ročná Helen Cox zo Škótska je vyštudovanou psychologičkou a šťastnou mamičkou 5-ročného Alfieho. Chlapca čakalo v škôlke vianočné predstavenie, v ktorom mal predstavovať pastiera oviec. Helen preto dostala za úlohu zabezpečiť kostým a ovečku. Žiaden problém! Kostým bol hračka a ovečku objednala z Amazonu za zanedbateľných cca 19 eur. Keď však ovečku doma nafúkali, príbeh nabral úplne nový rozmer.


„Trvalo celú večnosť nafúkať ju. Keď sa to konečne podarilo, chcela som zapchať otvor, aby nevyfučala. Zrazu som však natrafila na obrovskú dieru v zadku. Nechcelo sa mi veriť vlastným očiam,"
prezardila Helen.



Najhoršie je, že dieru objavil aj malý Alfie. Samozrejme, maminy sa spýtal, čo to je. Pani Cox mu v zmätku povedala, že je to len priestor na toaletný papier pre ovečky. Helen neskôr na internete zistila, že táto ovečka sa predáva aj pod názvom „ovečka na súloženie pre pánov“.



A aby toho nebolo málo, malý Alfie si k ovečke vytvoril citovú väzbu a odmieta ju mame vrátiť. „Syn je pravdepodobne teraz vo svojej izbe a do ovečkinho otvoru pchá lego. Nemôžem tomu uveriť. Neviem, či sa smiať, alebo plakať,“ povedala Helen. Na záver dodala, že skúsi Alfiemu ovečku potaj,ä vziať a povedať mu, že si ju zobral vianočný škriatok.

Odporúčame