Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Obľúbení herci a speváci naspievali jednu špeciálnu vianočnú skladbu

  • AH

Symbolicky venovaná Hodine deťom

Spomienky na detstvo sú spojené s nehou a láskou a zároveň vyzývajú k pomoci tým najmenším - deťom, ktoré nás potrebujú. Potrebujú náš čas, pozornosť a lásku, potrebujú mať šťastné detstvo plné tých najmilších momentov. My všetci, ktorí sme raz boli deťmi, im môžeme pomôcť prekonávať ťažké chvíle a podporovať tie pekné. Aby sme všetci mohli, nielen v tomto predvianočnom čase, radi spomínať na detstvo..

Autorská skladba “Vankúš” vytvorená umeleckým zoskupením Poetri, je symbolicky venovaná Hodine deťom a prostredníctvom nej tým najmenším - všetkým deťom na Slovensku, ale aj nám všetkým dospelým, ktorí sme raz boli deťmi.

Do atmosféry tejto výnimočnej vianočnej skladby prispeli svojimi hlasmi Peter Bažík, Michal Candrák, Petra Dubayová, Lenka Fecková, Gabriela Gabašová, Lujza Garajová Schrameková, Dávid Hartl, Monika Hilmerová, Juraj Loj, Vladislav Kobielsky, Dárius Koči, Helena Krajčiová, Martin Madej, Peter Makranský, Zuzana Mauréry, Soňa Norisová, Mirka Partlová, Vladislav Plevčík a Kristína Slováková.

Všetci podporili myšlienku, ktorej veria, bez nároku na honorár. Spolu s deťmi z podporeného projektu každý vložil do skladby kúsok svojho srdca a kúsok svojho detstva, aby vo výsledku spoločne priniesli všetkým deťom i dospelým ten najkrajší pocit. A vieru, že zázraky sa dejú..

Odporúčame