Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Vianočná hudba, akú sa oplatí počúvať | 4. časť

  • Kava

Vianočné tipy od hudobného bloggera na Zlatú nedeľu

Lukey je hudobný bloger, ktorý sa svojej veľkej vášni, venuje vo voľnom čase. Už nejaký čas spravuje svoj osobný blog, na ktorom uverejňuje recenzie na hudbu, ktorá ho najviac zaujala. 

Rozhodli sme sa pre vianočnú spoluprácu a Luckey pre vás každú adventnú nedeľu vyberá skvelú vianočnú hudbu, aká kedy vyšla. 

Luckeyho blog nájdete TU

A nižšie aj jeho vianočný výber pre 4. adventnú nedeľu




Posledný deň nás delí od Štedrého dňa, plného radosti a rodinnej vianočnej atmosféry. Dnes máme nedeľu, poslednú adventnú. Tá nám uzatvára krásne adventné obdobie a otvára dvere vianočnému času, času ligotu a prekvapení. 
Dnešný album je veľkou klasikou. Myslím si, že klasika a pohoda je veľmi vhodná pred Vianocami a aj počas Vianoc. Bez žiadneho stresu a hnevu. Album sa nazýva Songs for Christmas od interpreta, kráľa Rock and rollu, Elvisa Presleyho. Tento album nám navodí veľkú pohodu a relax po ťažkých, stresujúcich nákupoch. Osobne mi tento album vždy dodá tú dobrú, príjemnú vianočnú pohodu, pri pohári dobrého vianočného čaju.  Mojím favoritom celého albumu je Blue Christmas. Táto pesnička je veľkou ozdobou albumu a myslím si, že táto skladba je veľkým obrazom Elvisa.

Samozrejme aj v tomto poslednom adventnom, ale aj vianočnom článku, bude bonusová pesnička, a taktiež aj bonusový album. Bonusovou skladbou je Santa Claus Is Comin' to Town, od talentovanej interpretky Jessie J. Táto pesnička má veselé, kreslené lyric video.

Ako bonusový album pre inšpiráciu som si pre vás pripravil album Kylie Christmas, od interpretky Kylie Minogue. Tento album je krásny, šarmantný a ligotavý, presne ako aj samotná Kylie.

Prajem vám krásny adventný deň, bez hnevu a stresu. Pekný deň. LUKEY

Odporúčame