Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Matej predáva svoj občiansky preukaz s trvalým pobytom Fekišovce. Dom je blízko obecného úradu!

  • AH

Toto sa oplatí!

Keď sa dnes niekoho opýtaš, čo hýbe Slovenskom, väčšina ti povie: FEKIŠOVCE! Video z obecného zastupiteľstva doslova valcuje slovenský internet. VIDEO NÁJDEŠ TU! Samozrejme, celá vec sa pomaly ale isto už posúva ďalej. Sajfovi sa napríklad ozval poslucháč Matej. Predáva svoj občiansky preukaz:

„Ponukám na predaj svoj občiansky preukaz s trvalým pobytom Fekišovce, s číslom domu blízko obecného úradu, v ktorom sa konajú tieto obecné zastupiteľstvá.

Vyvolávacia cena je 100e.

Taktiež ponukám ľuďom zmeniť si trvalý pobyt ku mne domov, a tým získate svoj vlastný občiansky preukaz so svojim menom a trvalým pobytom vo Fekišovciach!

A v neposlednej rade, ak sa nájde niekto, kto poskytne vysokú sumu aj za rodinný dom, tak aj ten predám!“

To je ponuka, ktorá sa neodmieta, keďže na Facebooku už vznikla udalosť „Tajné zasadnutie obecného zastupiteľstva vo Fekišovciach“, na ktorú sa už prihlasujú Slováci. Dokonca, vyššie spomínanému Matejovi na jeho ponuku už reagovala aj Ivana:

„Matej, ty buď rád, že máš trvalý pobyt tam, kde aj bývaš. Ja tam mám dom, chcem sa nahlásiť na trvalý pobyt a nemám u koho, lebo starostke už zrejme začali autogramiády."


Na záver tohto celého už len toľko, celú situáciu pozorne sledujeme a budeme aktualizovať. Inak, oficiálna stránka obce Fekišovce aktuálne nie je k dispozícii, vraj sa tam chce dostať toľko ľudí, že nezvláda ten nápor.

Odporúčame