Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Najlepšie MEŠUGE z Rannej šou

  • Tirsha

Bio-odpad v autobuse aj kalkulačka ako telefón.

Ranné mešuge je mimoradnie obľúbená téma v Rannej šou u Juniora a Marcela. Dnes si chalani dali nové kolo. Vypočujte si vaše príspevky z ranného vysielania a ďalšie sme vybrali aj sem. 

Fun Play

FRANTIŠKA

Žijem pri Viedni, kde sa berie triedenie odpadu veľmi prísne. V jedno ráno som zbalila sáčok s bioodpadom, vybrala sa so synom do škôlky a na autobus do práce. Každý sa začal smiať. V ruke som totiž stále držala sáčok s kvapkajúcim bio-odpadom.

MAREK


Po záverečnej skúške som podgurážený a oblečený v obleku a slnečnými okuliarmi na nose prechádzal cez trenčianske námestie. Spolužiaci sa mi pritom celý čas smiali a ja som nevedel prečo. Až doma som zistil, že mi jedno sklíčko na okuliaroch chýba.

MIA


V jeden deň som prišla z práce poriadne unavená. Keď som vychádzala z WC, rozčuľovala som sa, že záchod nesplachuje. Neskôr mi došlo, že to, čo stláčam, je vypínač svetla.

VIERA


V rámci mešuge som si pri pokuse o telefonát vyťukala telefónne číslo do kalkulačky.

MIRO


Máme dvojročného syna, ktorý sa počas noci budí a odchádza sa hrať zo spálne do obývačky. Začali sme teda zamykať dvere do spálne, aby zobudil najprv nás. Počas týždňa, keď som vstával do práce skôr, som zamykal dvere zvonku. Mali sme dva kľúče, jeden manželka v spálni, druhý som si brával ja. V jedno ráno mi moja žena s naštvaným hlasom volala, že sa nemôže dostať von. Ja som totiž zamkol, ale zabudol vytiahnuť kľúč zo zámku.


MAJKA


Každé ráno počas leta ešte v nočnej košeli polievam kvety. Idylka – skorý ranný pokoj, ticho na dedine, východ slnka. V jedno ráno nebolo niečo v poriadku. Slnko bolo nízko a ja som rozmýšľala, čo sa to stalo so svetom. Po zapnutí rádia som zistila, že som vstala o hodinu skôr.


LUKY


Ráno po nočnej som zaparkoval auto pri paneláku a unavený ľahol do postele. Na druhý deň som šiel do mesta, avšak kľúče od auta som nikde v byte nemohol nájsť. Pri prehľadávaní okolia som ich našiel. Vo vlastnom aute. V spínacej skrinke. A potom sa čudujme, že sa v Nitre kradnú autá.

MAROŠ


Moje deti sa často hrajú v aute. Raz mi zatvorili výduchy, ktoré fúkajú na vodiča. Snažil som sa počas leta pustiť klímu a nič. Dal som ju na maximum, taktiež nič. Šiel som teda za technikom, nech to opraví. Ten prišiel, otvoril stredové výduchy, zasmial sa a odišiel.

RENA


Tiež mám prežité mešuge. Šla som do Žiliny k veterinárke s naším psom na RTG. Mala som divný pocit, že niečo nie je v poriadku. Začala som sa hrabať v kabelke. Kľúče som nenašla – asi budú v bráničke! Otočila som auto. Prídem k domu a tie kľúče tam naozaj boli, našťastie, ich nikto nevzal. A čerešnička na torte - pri príchode ma veselo vítal pes...v záhrade.

Odporúčame