Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chcete veľa lásky? Pustite si nového Bublého

  • Kava

4 skladby albumu Love, ktoré by ste mali počuť

Poslucháč Luckey B sa venuje aj svojmu vlastnému hudobnému blogu. V spolupráci vám prinášame tipy na skvelé albumy, ktoré by vás mohli potešiť. 

RECENZIA: Michael Bublé - love

Michael Bublé vydal album Love koncom minulého roka a ak ste ho ešte nepočuli, je najvyšší čas to zmeniť. Obsahuje úžasné a nestarnúce pesničky, ku ktorým autor pridal svoju vlastnú tvorbu. Skladby majú veľký potenciál zasiahnuť vás, pretože obsahujú veľa pozitívnej energie a lásky. Tú samotný autor čerpal z rodiny a do albumu vložil veľký kus seba.

Určite nehľadajte na albume nič nové a prevratné. Je to klasický Michael Bublé, na akého ste zvyknutí. Spevák počas tlačových besied a poskytnutých rozhovorov povedal, že desiaty album jeho kariéry je jeho najobľúbenejším. Musím to potvrdiť aj ja. Myslím si, že je jeho najlepšou tvorbou v kariére. Hneď po albume Christmas, samozrejme :) 

Namiesto smutných balád, ktoré by odrážali zlé a ťažké chvíle, ktorými si prešla jeho rodina, keď synovi diagnostikovali rakovinu, vybral si optimizmus, nádej a veľa, veľa lásky.  Šťastie a vytrvalosť sa obrátili na jeho stranu a synov stav sa zlepšil. Osobne som rád, pretože Michaela Bublého považujem za jediného jazzového speváka, ktorý nikdy svojou tvorbou nesklame. Jeho španielsky akcent a farba hlasu vám vyčaruje úsmev na tvári. Rovnako ako jeho elegantný a šarmantný štýl, typický pre jeho tvorbu.

Predstavme si štyri pesničky, ktoré musíte z nového albumu určite počuť:

1. "I Only Have Eyes For You" vás ponorí do vzrušujúcich nocí plných ligotavých a romantických hviezd. Je inšpirovaná americkou vokálnou skupinou The Drifters.

2. "Forever Now" - o tejto skladbe povedal Michael Bublé, že s ňou nikdy nevystúpi na koncerte, pretože je to hlboká pieseň o jeho deťoch. Totálne vás prepadne a zanechá vám veľkú a hrubú „guču“ v hrdle. Pieseň je jeho vlastná tvorba. Vložil do nej veľký kus emócií, ktoré sú spojené so synom a zároveň ju venoval práve jemu.  

3. "La Vie En Rose" - v spolupráci so speváčkou Cécile McLorin Salvant. Ide o cover od francúzskej šansoniérky Edith Piaf, ktorá by bola veľmi hrdá. Veľmi originálne ju prespievala aj Lady Gaga pre film Zrodila sa hviezda, ktorá pridala taký istý šarm piesni, aký pridal aj samotný Michael.   

4. "Love You Anymore" - vtiahne vás do hudobnej seansy plnej letnej lásky. Je to pre mňa veľký favorit celého albumu. 

MOJE ZÁVEREČNÉ HODNOTENIE: Tento album vás určite zohreje v tomto zimnom období, naplní veľkou láskou a dokáže vám zlepšiť ťažký a zlý deň. Mne ho zlepšila aj správa, že Michael Bublé plánuje napísať knihu, a nakrútiť film, na ktorý sa dosť teším. 

Prajem vám krásny a pozitívny deň, plný lásky. LUKEY

Luckeyho hudobný blog nájdete TU

Odporúčame