Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Modelka otvorene prehovorila o svojom expriateľovi: „Dva roky ma týral!“

  • AH

Jej príbeh možno pomôže ďalším ženám

Kolumbijská fitness modelka Estefania Pereira to už viac neudržala v sebe a o svojom smutnom príbehu sa rozhodla podeliť s celým svetom. Na svojom Instagram zavesila fotky, na ktorých jasne vidieť, ako ju jej bývalý priateľ týral. Avšak, ako píše, fyzické týranie bolo oproti tomu psychickému nič.

TU JE JEJ PRÍBEH:

„Dnes už o tom môžem písať, pretože sa cítim zdravo a uzdravila som aj svoje srdce. Bola som týraná svojim bývalým partnerom. Najmä psychicky. Ak sa ma opýtate, ako to začalo, sama neviem. Začalo to urážkami a vydieraním, neskôr to prešlo do fyzických útokov.

Dnes vám neviem ani povedať kedy prišla prvá rana, pretože ich bolo toľko. Jednoducho som bola slepá, pretože som bola zamilovaná. Myslela som si, že ma bije pre to, lebo robím chyby. To je tá najsmutnejšia vec, že tomu veríte.

Avšak, všetky údery a rany sú vymazané. Psychické týranie je horšie. To ma pomaly zabíjalo. Myslela som si, že som neschopná, stratila som sebavedomie.

Bola som zneužívaná žena dva roky. Boli najsmutnejšie roky môjho doterajšieho života. Cítila som sa mŕtva. Teraz však vidíme život inak, cením si ho, žijem, milujem a najmä rešpektujem samú seba. Verím, že ma Boh stvoril k veľkým veciam.

Viac ako porozprávať svoj príbeh som chcela otvoriť srdcia. Viem, že každý deň žijú mnohé ženy v strachu, no mlčia. Dúfam, že tento príspevok im dokáže otvoriť oči. Život je príliš krátky na to, aby sa prežil v nešťastí.“

Odporúčame