Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

K Fekišovciam mal potrebu sa vyjadriť aj Jakubec. Možno ťa prekvapí, na koho stranu sa postavil

  • DC

Skončí sa vôbec niekedy kauza Fekišovce?

Už je to presne 10 dní, čo Fekišovce, dedinka na východe Slovenska s len 303 obyvateľmi, spôsobili v našej krajine hotový ošiaľ. Video z obecného zastupiteľstva videlo len na facebookovej stránke Zomri už 1,6 milióna ľudí.


VIDEO NÁJDEŠ TU

Keď už to po niekoľkých dňoch vyzeralo konečne tak, že táto kauza utícha, fekišovské vody opäť rozvírila informácia o tom, že 4 obecní poslanci sa vzdávajú mandátu. No a po tejto správe mal potrebu sa k situácii vyjadriť aj kontroverzný ľudový spevák a politik – Martin Jakubec. Možno budeš prekvapený, na koho stranu sa postavil a možno budeš dokonca s jeho slovami súhlasiť. Je to na tebe..

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fekišovce postúpili vpred. 👍✊👐👏Pani starostka zvíťazila. Gratulujem jej. Poslanci sa vzdali mandátu, to je to najlepšie riešenie pre obec. Ich neschopnosť, podlosť, negramotnosť obec blokovali v rozvoji na plnej čiare. Pani starostke prajem veľa síl a húževnatosti do novej činnosti. Akurát som s pani Fedorovou do telefonoval a zhodnotili sme celú situáciu. Je zarážajúce, ako ju ľudia aj médiá urážajú, zosmiešňujú. Je to energická žena ktorá miluje Fekišovce srdcom 💓 a je hrdá Slovenka. Kedy nebola, už dávno nežije na Slovensku. Situácia je napätá v tom, že mnohí jej chceli a chcú bodnúť dýku do chrbta a chceli by ju popraviť v živom prenose. Lenže ona je silná a keď sa za ňu postavíme nie len domáci ale aj Slovensko uspeje. Ja budem kľudne na čele celého sprievodu. #zafejisovce #zastarostku #fekisovce #stopbabrakom Fekisovce Preto nesúďte koho nepoznáte! Platí to aj u pani starostky aj u mňa aj u každého verejné známeho. Začnite od seba, svojho prahu vlastnej špiny u seba doma. Buďte lepším príkladom pre spoločnosť práve Vy a nedupajte po ľuďoch a po slobode a práve na názor. @fekisovce1 @fekisovce_su_top #podpora @tvnoviny.sk @tvmarkizaofficial @slovakwomansk @funmagazin.sk @topkysk @aktuality_sk @dennikn @novycas @plusjedenden @hitky.sk #2019 #prezident #zamyslenie #uvaha #politika #slovensko🇸🇰 #vychodnari #pomoc #starosta #starostka

Príspevok, ktorý zdieľa Martin JakubecⓂ️ Official (@martinjakubec_official),

Odporúčame