Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Keď si pozrieš tento vlog, môžeš nájsť 100 EUR

  • DC

V Michalovciach a vo Fekišovciach sme spoznali desiatky skvelých ľudí. Ďakujeme!

Naposledy si Sajfa spolu so svojim vysielacím tímom urobil externé štúdio na Shellke v Banskej Bystrici. A povieme ti, chýbalo mu to! Tak si uplynulý piatok opäť zbalil kufre a spolu s Borisom, Truhlíkom a ostatnými sa vydal naprieč Slovenskom, na Shellku do krásnym Michaloviec, aby tam odpálil svoju popoludňajšiu šou. Okrem toho, že si urobil asi najrekordnejší počet fotiek s fanúšikmi, porozdával aj kopec palivových kariet. A pozor! Dve ukryl aj na tajných miestach v Michalovciach. Keď si pozorne pozrieš náš nový FUN_VLOG, môžu byť tvoje a 100 eur na tankovanie máš vo vrecku.


BONUS:
Po ceste domov Sajfa zavítal aj do legendárnych Fekišoviech, kde ho aj s bohatým pohostením čakalo mnoho milých, miestnych ľudí.

Shell má pre vás novo zrekonštruované čerpacie stanice, kde nielen natankujete, ale aj pohodlne nakúpite. Či už čerstvé pečivo, chlieb, maslo, šunku alebo jogurty. Rýchlo a jednoducho, po ceste domov. A to je ešte len začiatok. Ďalšie takéto vynovené čerpacie stanice Shell budú postupne pribúdať. www.shell.sk

Odporúčame