Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Jana Kirschner onedlho predstaví nový singel Dunaj. Vypočuj si krátku ukážku!

  • AH

Emotívna skladba k filmu inšpirovaným vraždou Daniela Tupého

Jana Kirschner napísala emotívnu skladbu Dunaj k filmu Ostrým nožom inšpirovaným vraždou Daniela Tupého. Singel spolu s autentickým videoklipom predstaví už túto stredu 30. januára a to u nás v Rannej šou u Juniora a Marcela!

Zatiaľ si môžete pozrieť aspoň filmový trailer, ktorý v závere prezrádza aspoň krátky úryvok zo silnej titulnej skladby:

„Mám pocit, že k témam, ktoré nami zatriasli, bolo takmer nemožné sa nevyjadriť. I keď ticho, ktoré ma zasiahlo po nedávnej vražde ďalšieho nevinného človeka, bolo tak všeobjímajúce a veľké, že som mala niekoľko mesiacov problém nájsť v niečom zmysel a opäť začať tvoriť,“ spomína na minuloročné tragické udalosti so sklamaním Jana Kirschner a pokračuje: „Umenie musí reagovať na takéto témy, umenie musí povedať pravdu, umenie musí klásť otázky a nabádať k diskusii. Preto vznikla táto skladba.“

Príbeh klipu k piesni Dunaj je akýmsi doplnením filmu, ktorý je voľne inšpirovaný tragickou vraždou Daniela Tupého spred trinástich rokov. V  klipe budú použité aj zábery z prichádzajúceho filmu, ktorého premiéra je naplánovaná na 21. február 2019.


Odporúčame