Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Keď sa z mena stane zmena

  • Tirsha

15 najlepších skomolenín mien z Rannej šou

Dnes ste sa v Rannej šou podelili s Juniorom a Marcelom o peripetie, ktoré ste zažili v súvislosti s menom, adresou či emailom. Prečítajte si tie najlepšie.


BRAŇO
Volal som s českou operátorkou telefónnej spoločnosti. Keď som jej nadiktoval adresu “Ulica Sama Chalupku“ opýtala sa ma, "jestli je ta chaloupka jakože sama, jestli skutečně nic kolem ní není."

SILVIA

Mám kamaráta, ktorý sa volá Peter Jarota. Volal mi do práce a predstavil sa ako Jarota Peter. Ku mne sa dostal odkaz, že volal Jaro Tapeter.

JARO

Keďže moje priezvisko je Goffa, tak v zahraničí ho vždý chcú hláskovať. Raz som sedel v reštaurácii na letisku. Vyvolávali Mr. Džofa - hlásili, že má poslednú výzvu na nástup do lietadla. Ja som si sedel, popíjal pivko a vyzývanie pokračovalo. Mr. Džofa, Mr.Džofa...Až po chvíli som si uvedomil, že to volajú moje meno. Asi si viete predstaviť, ako som potom uháňal k lietadlu.

GABIKA

Priateľ sa volá Kristián Maťko. Raz sa na stretnutí predstavil staršej pani: ,,Dobrý deň, Maťko.“ Ona na to: ,,Dobrý deň, Helenka.“

JANO

Kamarát sa na ZŠ naháňal s druhým kamarátom. Prichytila ich učiteľka, ktorá im dala poznámku. V nej bolo napísané: ,,Váš syn sa počas prestávky naháňal s košom.“ Vtip je v tom, že kamarát, s ktorým sa naháňal, sa volá Rasťo Koša. Kamoš dokonca dostal doma pozauši s výčitkou: ,,Si normálny? Naháňať sa s košom?“

MARTIN

Bol som u veterinára, ktorý sa volal Sládkovič. Telefónne čislo som si poznačil, meno však nie, veď to si zapamätám. Ako ten slovenský básnik. Po čase volám: ,,Dobrý deň, pán Hviezdoslav.“...pes ostal nezaočkovaný.

IVO

Raz v práci som volal s klientom a pýtal som si na ňho email, tak mi hovorí ,,jan.kujuc@...“ Tak to opakujem ,,jan.kujuc@...“ On mi na to:.,,Nie Kujuc, ale Ku-juc.“  Celé sa to zopakovalo ešte raz, tak mi teda hovorí opäť: ,,Nie Kujuc, ale Kujuc, J ako Jyba.“ Až keď kolegovia vybuchli, až vtedy som si uvedomil, že pán sa volá Kuruc a len brutálne račkuje.

PEŤO
Volám sa Peter Nagy. Často sa ma pýtajú či som JEHO brat.

RENÁTA
Na jednom hoteli sa ma recepčná opýtala, ako sa volám. Tak som povedala Porhajašová, ona vyslabikovala ,,POR-HA-JA-ŠO-VÁ“. Ja som prikývla, že je to správne. Potom som si všimla, že ona mi napísala krstné “Porha“ a priezvisko “Jašová“.

EDDIE

Zakladal som si v Prahe bankový účet. Pani za prepážkou chcela aj môj email. Tak diktujem: ,,edy.poliak@...“ Pani všetko vyplnila, vytlačila a pri podpise pozerám na mail a tam “edybodkapoliak@...” Vždyť voni mají tečku, že jo?

LABUŤ

Skupina chalanov tu u nás v Martine organizuje bežecký pretek. Počas príprav si každý bežec napíše meno a číslo, ktoré chce mať. Kamoška sa prihlásila tiež. Do správy im napísala, že tam chce mať “Martina“ a dodala “dikesko” ako ďakujem. V deň štartu mala na štartovacom čísle meno Martina Dikesko.  

TOMÁŠ

Švagriná sa za slobodna volala Červená. Na výške si po skúške išla po výsledok, profesor si vypýtal meno a skupinu. Ona na to: ,,Červená, B“. On jej odpovedal: ,,To som vás delil aj podľa farby?“

TATIANA

Raz som pána Rajnica oslovila pán Panvica. On mi na to odpovedal, že nevadí...veď riad ako riad.

TERKA

Raz mal po mňa prísť taxikár s priezviskom Gróf. Keď som šla platiť, opýtala som sa: ,,Koľko to bude, pán Kráľ?“ A jeho reakcia: ,,Ja som z nižšej vrstvy.“

FILIP

Slečna z pracovnej agentúry ma v telefóne požiadala, aby som jej nadiktoval priezvisko pre overenie. Nadiktoval som jej Bielik. Po príchode na pracovný pohovor ma oslovili: ,,Dobré ráno, Vy ste pán Lievik?“

Odporúčame