Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Tento spevák z Rožňavy sa síce nevenuje rapu, no trúfol si prespievať Macklemorov Thrift Shop!

  • DC

Stevie Heart nie je na slovenskej hudobnej scéne žiadnou neznámou..

Tento talentovaný slovenský hudobník zavítal k nám do Fun rádia ešte v rok 2016. Vtedy bol hosťom v Kavinej šou Fun in Slovakia a mnoho nám i vám o sebe prezradil (POZRI TU).

Najnovšie, napriek tomu, že rapu sa nevenuje, sa Stevie rozhodol prespievať azda najznámejší Macklemorov song – Thrift Shop. „Je to pravda, nie som rapper, ale od malička ma to ťahalo aj týmto smerom. Keď som mal desať rokov, dostalo sa ku mne Eminemove CD (Marshal Matters LP) a už sa to so mnou viezlo. „Klip vznikol ešte nečakanejšie, ako samotný song. V mojej rodnej Rožňave som si všimol tvorivú skupinku stredoškolákov okolo Samuela Horániho (ktorý klip aj strihal), menovite Kristína Kerekešová, Chiara Jozefčáková, Michal Novák, Dominik Dusza a Diana Reiserová. Páči sa mi, keď sa mladí snažia tvorivo angažovať, stačilo jedno „náhodné“ stretnutie a už sa to viezlo. Týmto sa všetkým zúčastneným chcem zo srdca poďakovať, pri celom procese sme zažili minimálne toľkozábavy, ako vidno na samotnom videu.“

Odporúčame