Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčka SIMA novým klipom valcuje slovenský YouTube

  • AH

Jednotka v trendoch

Mladá speváčka SIMA doslova valcuje slovenský YouTube. Akúkoľvek jej novinku fanúšikovia po pár dňoch dostanú na prvé miesto v trendoch. Tak je to aj s jej novinkou „Pre Teba“. Ide o hymnu pre najlepšie kamarátky a Sima ju venovala tej svojej, ktorá prekonala vážnu autonehodu. Sima ku skladbe napísala na svoj instagramový profil úprimné slová.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Skladba #PreTeba aj s videoklipom práve teraz online na mojom YT kanáli. Toto bola posledná vec, ktorú som napísala na album. Mala mať úplne inú tému textu. Ale človek mieni, život mení... Bol november. Volala som s ňou poobede, pred tým ako si sadla do auta a hovorila som jej, že sa vidíme o týždeň pretože musím odovzdať album a že až potom budem mať trošku voľna. Ani vo sne by ma nenapadlo, že sa stretneme oveľa skôr, no v nemocnici. Večer som mala telefonát, že mala vážnu autonehodu. Krvácanie a opuch mozgu, udržiavali ju v umelom spánku. Každý deň som sa niekoľko krát modlila, prosila Boha, nadávala keď sa niečo zhoršilo a ďakovala za každý jeden pokrok. Nevedela som napísať text k tejto skladbe, pretože jediné, nad čím som rozmýšľala bolo, kedy a či bude v poriadku. Sedela som v štúdiu pri mikrofóne so slúchadlami na ušiach, boli asi 3 hodiny ráno a ja som úplne zmenila tému textu a začala písať... povedala som si, že túto skladbu napíšem pre ňu... nenávidí smutné a opúšťacké texty a ja som sa všetkými silami snažila napísať skladbu, ktorá ju poteší, keď sa zobudí...ktorá bude tak moc pozitívna, aj keď som cez slzy ani poriadne nevidela na telefón... nevedela som ju nahrať pretože pri každej vete som sa rozplakala... V deň, kedy konečne otvorila oči som nemala v sebe toľko síl na to, aby som jej ju pustila, nevedela som z jej pohladu usúdiť či ma spoznáva, vníma... ale postupne robila pokroky každý deň, znova začala vnímať, chápať, rozprávať, jesť lyžičkou a chodiť... Som tak strašne rada, že ju mám... Ja len - nikdy predtým som jej to nepovedala a strašne ma to mrzelo... nechcela som vám o tomto celom príbehu hovoriť, ale potom som si povedala že MUSÍM. Musím, pretože nechcem, aby ste túto skladbu chápali ako klasický partyshit... Chcem, pretože musíte vedieť, že jedna sekunda vám môže ZMENIŤ alebo VZIAŤ život, či blízku osobu... Chcem, pretože som tak neskutočne vďačná za to, že som ju v ten deň navždy nestratila... _______________________________ @tomigajlo @skinnytom @beka_ryskova @zemiakovysalat @tibor_meszaros_ Nemocničný makeup: @duffismakeup 🙏🏼

Príspevok, ktorý zdieľa SIMA (@simonahegerova),

Odporúčame