Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Celeste Buckingham a kapela O5 a Radeček naspievali krásny duet k novej romantickej komédii

  • DC

Táto romantická novinka sa ti bude páčiť..

Speváčka Celeste Buckingham a skupina O5 a Radeček spoločne naspievali ľúbostný duet s názvom „Lovení“ k novej romantickej komédii LOVEnie. Hlavná predstaviteľka filmu, Ester Geislerová, sa následne s hudobníkmi sama stretla v nahrávacom štúdiu, kde spoločne natočili zábery pre videoklip, ktorý pieseň a súčasne titulnú skladbu filmu sprevádza.

Skladba Lovení vznikla priamo na mieru filmu. Tvorcovia poznali jeho scenár aj hlavné motívy hľadania lásky. Vďaka úzkemu prepojeniu snímky a jeho titulnej piesne sa aj samotná skladba volá Lovení (Lovenie). "Spolupráca na filme LOVEnie je od začiatku plná šťastných náhod. Téma filmu nás zaujala natoľko, že titulnú pesničku sme zložili doslova za noc, "približuje spevák populárnych "Radečkov“, Tomáš Polák. "Chceli sme z nej ale mať duet a sme nadšení, že do toho s nami išla práve Celeste. Je to skvelá speváčka, ponúk na duety dostáva veľa, a tak si vážime toho, že sa rozhodla pre spoluprácu s nami na LOVEní," dodal Tomáš Polák.

Odporúčame