Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Exkluzívne! Toto je prvé (ne)oficiálne vyjadrenie k zrušeniu koncertu Nicki Minaj

  • DC

Konečne všetci vieme, kde je pravda..

Ak si bol uplynulý víkend na internete aspoň minútu, určite ťa okamžite zbombardovali správy, statusy a instastories o tom, že v svetoznáma americká raperka Nicki Minaj zrušila koncert v Bratislave. Po tom, čo fanúšikov nechala čakať 5 hodín, prišla na pár minút na pódium a s (ťažko uveriteľnou) ľútosťou v hlase im oznámila, že jednoducho nevystúpi. A dôvod? Zimný štadión Ondreja Nepelu vraj jednoducho nebol technicky pripravený a jej šou by nezvládol. Je to tak, čítaš dobre..

K celej veci sa, samozrejme, vyjadril aj samotný organizátor: „Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky technické štandardy a agentúra XL promotion dodržala všetky podmienky zaslané produkciou Nicki Minaj. Koncert sa neuskutočnil výlučne z neprofesionality tímu Nicki Minaj. Uskutočnili sme množstvo veľkých svetových produkcií ako Rammstein, Depeche Mode, Eros Rammazzotti, Lenny Kravitz, OneRepublic a iné. Zimný štadión Ondreja Nepelu spĺňa všetky podmienky na uskutočnenie takéhoto typu koncertu.“

Našťastie, po pár dňoch emócie a aj samotná kauza utíchajú, je teda správny čas, pozrieť sa na všetko s nadhľadom a humorom, tak ako to urobil talentovaný slovenský bubeník Bongoman Elizz!

Odporúčame