Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Pokémoni z tvojho detstva sú späť! Pozri si najnovší trailer

  • Monika

27. február - áno, tento deň už bol a zrejme nebol ničím výnimočný, no ak si tento dátum neťukáte do Wikipédie, tak vám vyskočí informácia spojená s rozprávkou o pokémonoch. Práve v tento deň sa v roku 1996 rozpútalo šialenstvo okolo roztomilých postavičiek s neskutočnými schopnosťami.

Spomienky sa ale vracajú, a to v podobe najnovšieho animáku POKÉMON Detective Pikachu, ktorý dorazí do našich už onedlho. Konkrétne sa svetová premiéra chystá 9. mája a u nás to bude o deň neskôr. 

Legendárnemu „pika – pika“ požičal svoj hlas Ryan Reynolds, ktorý postavičke nesmierne sadol. To však nie je všetko, pretože v momente, kedy sa Reynolds dozvedel o tom, že svoj hlas prepožičia tejto legendárnej postavičke, zabudol svoje deti v škole. Bol v takom vytŕžení, že ich zabudol vyzdvihnúť. Odôvodnil to tým, že ich Pikachu predsa nepozná. Okrem toho sa snažil schudnúť množstvo kilogramov (konkrétne 82 kg), čím sa chcel dostať na úroveň Pikachua. Ryanov pokus mu ale jeho doktor zo zdravotných dôvodov zatrhol.

Nuž, očakávania od tohto filmu sú skutočne rozpačité, čo mu ale dáva na druhej strane záruku, že si ho do kín prídu pozrieť milióny ľudí! 

zdroj: youtube.com
Odporúčame