Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Nová hymna zaľúbených? Kristína a český spevák David Gránský majú romantický duet

  • DC

Na slovensko-českom hudobnom nebi sa objavila nová dvojica, ktorá spolu nádherne ladí.

Tak toto je naozaj krásny romantický song! Speváčka Kristína a obľúbený mladý český herec a spevák David Gránský sa dali dokopy a naspievali duet „Stále ťa mať“. Melodická pieseň je ako „uliata“ práve pre túto dvojicu, ktorej hlasy spolu dokonale ladia. Text tradične napísal Kamil Peteraj a hudbu zložil Martin Kavulič. K pesničke už vznikol aj jemný videoklip. Vďaka nemu „znovu ožila“ skvelá krasokorčuliarska dvojica Lukáš Csölley a Federica Testa. Vypočujte si česko-slovenskú novinku a zasnívajte si o láske!

„Mám obrovskú radosť z môjho prvého česko-slovenského popového duetu. Pieseň „Stále ťa mať“ nebola pôvodne plánovaná ako duet, ale keď bola naspievaná, niečo mi tam stále chýbalo, a bol to presne mužský element. Keďže som o Davidovi vedela, že je nielen skvelý herec, ale aj spevák, a následne sme sa stretli pri jednom spoločnom projekte, niekde som intuitívne cítila, že naše hlasy by mohli spolu dobre ladiť a že práve on by mohol byť pre mňa ten správny duetový partner. O pár dni som mu zavolala, poslala pieseň a dohodli sme sa úplne nezáväzne, že to pôjdeme spolu skúsiť do štúdia. A na prvú to klaplo,“ vysvetlila Kristína,

Odporúčame