Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

SAJFA vs. KANDIDÁT: Prečo bol Sajfa počas rozhovor taký, aký bol?

  • DC

Všetko o projekte SAJFA vs. KANDIDÁT

Sajfa vs kandidát je špeciálnym projektom, ktorý sme tento rok realizovali už po tretíkrát. Prvýkrát sme ho spustili pred piatimi rokmi pri prezidentských voľbách. Druhá séria rozhovorov vyšla pred parlamentými voľbami.

Projekt je postavený na Sajfovej osobnosti moderátora a zabávača. Nemá a ani nikdy nemal ambíciu konkurovať serióznym politickým debatám a kolegom novinárom. Jeho názov je SAJFA vs kandidát, aj preto je veľmi dôležitý práve jeho osobný vklad a subjektívny pohľad.

Tento rok sme so Sajfom absolvovali 9 rozhovorov s prezidentskými kandidátmi (Róbert Mistrík sa medzitým vzdal kandidatúry). Kandidátov sme vybrali tak, že sme spriemerovali výsledky dvoch nezávislých prieskumov, ktoré vyšli najbližšie k 16.februáru, kedy sme začali projekt pripravovať. Všetky rozhovory sa nahrávali dopredu a zverejnené boli bez dodatočnej obsahovej editácie.

Od 4. marca sme ich začali zverejňovať. Rozhovory sú rozdelené na dve časti. Prvá, pozostávajúca z troch totožných otázok. Tie dostal každý kandidát rovnaké a takisto aj rovnaký čas na ich odpoveď (90 sekúnd). Tieto tri otázky boli odvysielané aj vo vysielaní Fun rádia, v Sajfa šou, v týždni od 4. marca v časoch 14:45 alebo 16:45. Kedy bol ktorý kandidát odvysielaný, o tom rozhodol žreb (POZRI TU).

Druhá časť pozostávala z neformálneho rozhovoru medzi prezidentským kandidátom a Sajfom. Táto časť bola zverejnená na našom YouTube kanáli a podcastoch na Spotify a iTunes.

Odporúčame