Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

FUN_VLOG: Ako sme v Nitre vysielali a ovoniavali uja Rytmusa

  • DC

Opäť sme s vami strávili jeden skvelý deň!

Na 8. marec sme sa fakt tešili! Nie len z dôvodu, že tento deň patril všetkým ženám, ale tentokrát predovšetkým preto, že sme vyrazili niekam von do exteriéru, aby sme boli aspoň na chvíľu bližšie k vám, našim milovaným poslucháčom.  Uplynulý piatok si teda Mimo a Vera rozložili svoje prenosné štúdio na výstavisku v Nitre, konkrétne v stánku iRobot.

Celý deň sa niesol v znamení dobrej nálady a skvelej hudby. Prišli ste nás pozrieť naozaj mnohí, zasúťažili ste si s nami o robotický mop v hodnote 300 eur a v neposlednom rade, ste si s nami privoňali k ujovi Rytmusovi. Pýtaš sa, prečo? To zistíš v novom FUN_VLOGU.

Nové robotické vysávače Roomba posúvajú pohodlie a ovládanie na novú úroveň. Roomba i7+ si sama vyprázdni zásobník v stanici Clean Base. Navyše sa naučí a prispôsobí pôdorysu domácnosti, takže si môžeš presne určiť, ktoré miestnosti u teba doma má povysávať. Viac zistíš na www.irobot.sk.

Odporúčame