Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Chalana vyhodili zo školy! Šíril falošný oznam o tom, že príde inšpekcia na kontrolu penisov

  • DC

Fantázia tínedžerov očividne nepozná hranice..

Na populárnej sieti Reddit sa pred pár dňami objavil bizarný príbeh, ktorý pobavil stovky užívateľov. 16-ročnému Spencerovi, ktorý študoval na strednej škole v Stamforde, očividne zmysel pre humor nechýba. Minulý čas pri slovese „študovať“ sme použili schválne. Spencera totiž aktuálne zo školy vyhodili. Stalo sa tak po tom, čo sa rozhodol vystreliť si zo spolužiakov a zamestnancov školy.

Spencer napísal dôveryhodne vyzerajúce, falošné oznámenie, ktoré študentov a ostatných upovedomovalo o tom, že do školy príde inšpekcia na povinnú kontrolu penisov. Kontrola vraj podľa tradičných metód preverí každého muža a rozhodne, či ju absolvoval úspešne alebo neúspešne. Ak študent na kontrole neuspeje, nemôže ďalej pokračovať v štúdiu.

Spencer sa nakoniec priznal, že sa inšpiroval prankom, ktorý v roku 2014 videl na internete. Vraj doplnil niekoľko vlastných poznámok a fór bol na svete. Vedenie školy sa však zrejme na ňom nepobavilo tak ako Spencer. Jeho dochádzka do tejto strednej školy bola dočasne pozastavená.

Odporúčame