Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Bratislavský hrad rozozvučí hudba zo známych filmov. Unikátnu šou predvedie talentovaný huslista Filip Jančík

  • DC

Huslista Filip Jančík prichádza na Bratislavský hrad ..

Nebude treba samostatný generátor ani čakať niekoľko hodín, aby sa nič neudialo. Mladý slovenský huslista Filip Jančík sľubuje obrovský večer plný prekvapení a kultovej hudby už 15. júna. Na západnej terase Bratislavského hradu, kde len pred pár mesiacmi ohúril legendárny Sting, zažijú fanúšikovia filmových skladieb kráľovské hýčkanie.

Priamo z najväčšej dominanty hlavného mesta zaznejú najznámejšie soundtracky z filmov Počiatok alebo Pulp Fiction, ság Harry Potter či Piráti z Karibiku, ale aj znelka aktuálneho televízneho fenoménu Game of Thrones. Sprievodom bude veľká kapela spolu so sláčikovou sekciou. Ak by niekto čakal nóbl zábavu s monoklom na oku, budeodchádzať skutočne prekvapený. Jančík je po vlaňajšku známy tým, žedosvojichprodukciívkladáaj pútavé svetelné divadlo.

Kým sa neviete dočkať, pozrite si aftermovie z minuloročnej koncertnej šnúry Filipa Jančíka. Listky nájdete na Predpredaj.sk:

Odporúčame