Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

15 najlepších MEŠUGE z dnešného rána

  • Tirsha

Cudzie dieťa v aute, bielizeň v chladničke či orechový makovník

Každý z nás sa niekedy zamyslí natoľko, že si neuvedomuje, čo robí. Mešuge, o ktoré ste sa dnes podelili s Juniorom a Marcelom, sú toho jasným dôkazom. Len tak bežne si za volant cudzieho auta nesadáme. A už vôbec nie v prípade, že na zadnom sedadle sedí dieťa, aj keď sme bezdetní.


PEŤO
Vošiel som do predajne telefónneho operátora. Pri stole som pracovníkovi podal občiansky preukaz a povedal: "Poprosím výber 1 000 eur."


ANIČKA
Už ste si niekedy pýtali v pekárni orechový makovník? Môj manžel áno.


JANKA
Kamarátke v práci som vravela, že ma strašne bolí ruka od palca po celé zápästie. Deň predtým som v práci vypisovala veľa obálok a dnes už ani pero neudržím. Ona na to celá múdra: "Ja viem, to máš zapchaté tie karpatské tunely!"


JARO
Ráno som nastupoval v Piešťanoch na autobus do Topoľčian. Pýtal som si však lístok do Piešťan.


ŠTEFAN
Zamyslený z práce a s telefónom pri uchu som bol natankovať. Zaplatil som, sadol do auta a snažil sa vložiť kľúč do zapaľovania. Nefunguje...Mám nervy, začnem nadávať a v tom začujem detský plač z detskej sedačky na zadnom sedadle. Ja deti nemám...Moje auto bolo o stojan ďalej.


PETER
V skoré ráno po ťažkej noci som vošiel do špecializovanej predajne, kde som sa opýtal predavača: ,,Ampérmeter do 25 voltov máte?“


KATKA
Raz som pchala špinavé oblečenie do chladničky a nejako mi to nepasovalo. S pomyslením, či mi až tak šibe, som sa vrátila ku košu na špinavú bielizeň. Našla som v ňom maslo, syr a šunku.


STANLEY
Moja kancelária sa odomyká štandardným kľúčom. Jedno ráno som sa ju asi minútu snažil otvoriť diaľkovým ovládaním od svojho auta.


OLI
Kamarátka v práci zaklopala na dvere kancelárie predtým, ako z nej odišla.


BRANISLAV
Moja mamka zabudla svoje prístupové heslo, tak som jej ho obnovoval. Keď prišlo na zadanie nového hesla, opýtal som sa jej, aké mám dať. Ona na to: ,,Daj také, aké som mala predtým.“


EVA
Moja dcéra si raz melónové šupky pekne ukladala na tanier a nakrájaný melón hádzala do kompostu.


MIRKA
V našej mäsiarni majú veľmi chutné, na dreve údené, klobásy. Keď som prišla na rad, povedala som:"Prosím si tie klobásy, čo vám visia. Tie na úde drevenom."


GABIKA
Jedno ráno som stála s manželom pred výťahom a nervózne niečo hľadala v kabelke. Manžel sa opýtal, čo to hľadám. A ja, že predsa kľúče, aby som otvorila. On sa ma opýtal: "Ty máš kľúče aj od výťahu?"


DAMI
Kolegyňa telefonovala s kolegom. Na konci jej pekne poďakoval a zaprial pekný deň. Ona na to: "Aj ja Teba."


LUCKA
Pri podávaní rúk v kostole, keď sa hovorí "pokoj s tebou", som človeku vedľa mňa povedala "všetko najlepšie".

Odporúčame