Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Kto je ten sexy muž? Bradatú speváčku Conchitu Wurst na nových fotkách určite nespoznáš

  • DC

Fanúšikovia sa zhodli, že nový výzor jej pristane oveľa viac..

Má 30 rokov, pozná ho celý svet, no jeho meno Thomas Neuwirth je pre verejnosť viac menej neznámou. Ak sa však povie Conchita Wurst, snáď každý si ihneď vybaví talentovanú bradatú speváčku z Rakúska. Tom vraj "vytvoril" Conchitu z niekoľkých dôvodov. Chcel mať v súkromnom živote možnosť žiť "normálne", čo by mu nebolo umožnené, keby vystupoval na javisku ako Tom. No v prvom rade chce dokázať ľuďom, že nezáleží na tom, ako vyzeráte, nezáleží na tom odkiaľ ste, nezáleží na tom, akú máte orientáciu či farbu pleti. Vďaka pôsobeniu v šoubiznise ako bradatá drag queen, je jej umožnené prehovárať k ľudom a šíriť jej myšlienky o rovnoprávnosti, tolerancii a akceptácii.

Súdiac podľa najnovších fotiek na jeho instagramovom profile, sa však zrejme Tom rozhodol, dať Conchite zbohom. Krátke belasé vlasy, briadka a pohľad zvodného chlapa – mnohí fanúšikovia sa zhodli na tom, že takto to Tomovi pristane oveľa viac.

Odporúčame