Fun rádio

Playlist

hraných skladieb

×

{{ song.title }}

{{ song.author }}

{{ song.time }}

Lyrics

aktuálna pesnička

×
Aktuálny Live stream:
Fun streams

Uložiť článok

Ak si chceš pripnúť tento článok na svoju nástenku, prihlás sa do svojho profilu, alebo sa registruj a staň sa našim členom.

Speváčka Tina po prvýkrát ukázala svojho biologického otca! Venovala mu ten najkrajší odkaz

  • DC

Venuj Tininmu vyznaniu kúsok svojho času. Naozaj stojí za to..

Ak si fanúšikom talentovanej speváčky Tiny, určite vieš, že si svoje súkromie veľmi stráži. Pred časom odišla zo slovenskej hudobnej scény a rozhodla sa naplno venovať rodine, manželovi Separovi a dvom deťom. Pred nedávnom sa Tina vydala do Afriky, kde sa rozhodla navštíviť svoju biologickú rodinu. Začiatkom roka svojim fanúšikom na Instagrame ukázala svojich súrodencov a len pred pár hodinami i biologického otca. Jeho meno je Tino Obama, bol ministrom zdravotníctva v Guinea Equatorial, poradcom prezidenta a je uznávaným africkým diplomatom.  Čo je však najdôležitejšie - Tina svojmu biologickému otcovi venovala na Instagrame naozaj pekný odkaz.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je Tino Obama. Do roku 2001 bol jedinym chirurgom v regione, casto robieval aj 24 hodinovky, kedze ina moznost nebola. Od roku 2003 sa stal na dlhe roky ministrom zdravotnictva v GUINEA EQUATORIAL. Specializuje sa aj na cudzokrajne choroby a medicinsku geografiu a neskor tieto odbory aj vyucoval. Byval poradcom prezidenta a co sa tyka lekarskeho poradenstva, je poradcom v ramci otazok zdravia pre prezidentsku rodinu. Stoji za postavenim niekolkych nemocnic, ci klinik v krajine a na vlastne oci som videla kazdodennu pomoc nielen vlastnej rodine. Bol clenom panafrickeho parlamentu, obcas mi posle fotku zo zasadania OSN. Aj ked to moze zniet, ze je rozlietany diplomat, co na nikoho nema cas, nie je to tak. Ludia ho vnimaju velmi pozitivne, maju ho radi (jak si tam tak vykracuje po uliciach v slapkach...), je napomocny, mozu sa na neho spolahnut a obratit. Sposob jeho zivota a podmienky v akych zije, vobec nenasvedcuju tomu, ze by zneuzival svoje postavenie na sebaobohacovanie. Hostili nas v najchudobnejsich oblastiach, kde ma rodinu. Nosi im jedlo vzdy ked ide okolo, nikdy predtym som nevidela, ze by sa niekto takto staral napriklad o vdovy (mnozne cislo, lebo ich je viac) po svojich bratrancoch. Proste nezabudol. A on si to ani nejak moc neuvedomuje, nic necaka naspat, proste takto zije a neriesi. Napisal aj knihu, je vydana v niekolkych jazykoch, par ks anglickej verzie som priniesla aj na Slovensko. Kedze zazil aj casy kolonizacie, ma vela toho co povedat o historii krajiny, o medzinarodnych vztahoch, ci o novej ere, kedy sa objavili OBROVSKE loziska ropy a ako to zmenilo drobnu krajinu, ktora na nieco take ani nemoze byt pripravena. Je to typek, co hra aj na gitare a nejake moje pesnicky sa uz naucil, mali sme aj vystupenie 😀 Zivot zariadil, ze sme zili a rastli oddelene a je to UPLNE v poriadku, lebo stopa, aku zanechava v tisickach ludskych zivotov tych, ktori potrebuju alebo potrebovali pomoc v jeho rodnej krajine, je omnoho dolezitejsia ako ja. Dnes ROZUMIEM a keby som sa mala vratit v case , NEZMENIM ANI MILISEKUNDU a prejdem si vsetkym rovnako. Je to moj biologicky otec. #wakandaforever #ucta #ChvalmePredkov #maťaObamová😀

Príspevok, ktorý zdieľa @ tinaslovakia,


Tina so súrodencami:

Odporúčame